Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi hyödyntää it-projektipäällikköä seuraavassa projektissa?

BloggausProjektipäällikön tehtävänä on tukea asiakasta haastavien projektien kanssa ja varmistaa, että ne saadaan toteutettua suunnitelmien mukaan. Samalla it-projektipäällikkö hallitsee projektissa käytettävissä olevia resursseja ja pitää huolen siitä, että projekti saadaan vietyä maaliin budjetissa.

Monimutkaisten projektien ongelmana on usein puutteet projektin suunnittelussa ja suunnitelman toteutuksessa. It-projektipäällikön tehtävänä on huolehtia siitä, että tätä ongelmaa ei synny ja projekti saadaan vietyä maaliin asti asiakkaan toiveiden mukaan.

Projektipäällikkö asettaa tarkat tavoitteet projektille ja luo selkeän suunnitelman siitä, miten asetetut tavoitteet tullaan saavuttamaan. 

Lisäksi konsulteilla on työkalupakissaan jo useista projekteista kerätyt opit, joten konsultti pystyy hyödyntämään kokemustaan ja asiantuntijanäkemystään yleisimpien karikkojen välttämiseksi asiakkaan hyödyksi.

It-Projektipäällikkö on ihmisten johtaja, joka osaa hyödyntää asiantuntijoiden potentiaalin tehokkaasti

Projektien luonteessa on ollut muutoksia viime vuosien aikana ja siitä syystä myös projektipäällikön työnkuva on kokenut joitakin muutoksia. Projektipäälliköstä on tullut enemmän ihmisten johtaja, sekä sparraaja sen sijaan, että hän olisi pelkkä projektin johtaja. 

It-projektipäällikön tehtävänä on siis oppia tuntemaan tiiminsä jäsenet hyvin, jolloin hän pystyy asettamaan selkeät roolit jokaiselle ryhmän jäsenelle tämän omien vahvuuksien mukaan ja näin tekemään tiimistä entistäkin toivivamman. Roolien asettamisen lisäksi projektipäällikkö toimii sparraajana ja valmentajana tiimin jäsenille. 

Sparraamisen avulla projektipäällikkö pystyy motivoimaan ja sitouttamaan tiimiläiset yhteiseen tavoitteeseen luoden samalla kannustavan ilmapiirin, jossa tiimin jäsenet pääsevät loistamaan ja tuomaan omia ajatuksiaan helposti esille.

It-projektipäällikkö katsoo asioita laatikon ulkopuolelta

It-projektipäällikkö pystyy myös tarkastelemaan asioita ulkopuolisen näkökulmasta saapuessaan asiakasyritykseen. Usein yrityksissä on muodostunut ongelmaksi juurtuneet toimintatavat, jotka saattavat heikentää asiantuntijoiden tehokkuutta projektissa. It-projektipäällikkö tunnistaa nämä ongelmakohdat ja pystyy antamaan kehitysehdotuksia ja ratkaisuja projektin tehostamiseksi.

Konsulttimme ovat olleet mukana kehittämässä monipuolisesti erilaisten asiantuntijaorganisaatioiden toimintaa. Myös sellaisten, joissa osaamista hankkeen aihepiiristä on talon sisällä. Asiakkaamme arvostavat erityisesti ulkopuolista näkemystä, selkeitä ja konkreettisia ehdotuksia.

– Ulkopuolinen näkee asiat kauempaa, mikä tuo sisäiseen kehityshankkeeseen lisäarvoa nostamalla esiin kysymyksiä, vaihtoehtoisia polkuja ja uusia ratkaisumahdollisuuksia. Autamme yrityksiä liiketoiminnan muotoilussa. Aina ei suurista kehityshankkeista ole kyse mutta vaikutukset johtamiseen ja kilpailukykyyn ovat merkittäviä, sanoo Nextconin johtava konsultti Sami Karjalainen.

Nextconin Projektinjohdon ammattilaiset vievät sinut kohti asetettuja tavoitteita

Tarjoamme asiakkaidemme tietojärjestelmäprojekteihin kokeneita projektinhallinnan ammattilaisia, jotka vastaavat projektien johtamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimialaosaamista meillä on mm. vakuuttamisliiketoiminnan ja julkisen sektorin hankkeista.

Projektijohdon konsulttimme ovat olleet mukana kehittämässä Carunan sähköisiä palveluita ja asiointia sekä tukemassa Kilpailu- ja Kuluttajavirastoa verkkopalveluiden kilpailutuksessa. Myös Visma Financial Solutions Oy on luottanut meidän asiantuntijuuteemme valitsemalla Nextconin projektipäälliköksi järjestelmäkehityshankkeeseen. Nitro valitsi Nextconin konsultikseen teknisten ratkaisujen portfoliohankkeeseen, jonka tavoitteena oli luoda uusi tapa johtaa Nitron teknisten ratkaisujen portfoliota.

Pinterest
Nextcon Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia