Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi ajankäytön seuraaminen on tärkeää IT-konsulttina?

BloggausOletko ikinä miettinyt seuraatko ajankäyttöäsi oikeista syistä? Onko ajankäytön seuraaminen sinulle vain pakkopullaa palkanmaksua varten? Ajankäytön seuraaminen on kuitenkin erittäin paljon enemmän, kuin pelkkä todiste palkanmaksua varten.


Ei kuitenkaan ole väärin sanoa, että ajankäytön seuraaminen on myös peruste palkanmaksulle. Täytyy vain ymmärtää, mitä muuta todellista hyötyä voit siitä saada liiketoiminnallesi.

Ajankäytön seuraaminen optimoinnin työkaluna

Tehokas ajankäyttö ja sen seuraaminen auttaa keskittymään oleellisiin asiohin, sekä auttaa huomaamaan mihin kulutat mahdollisesti liikaa aikaa. Tunnistamisen jälkeen voit helposti kehittää uusia taktiikoita, sekä mahdollisesti opiskella aiheesta lisää, mikäli liiallinen ajankäyttö johtuu puutteellisesta tiedosta.

Optimoitu ajankäyttö takaa työn laadukkaan suorittamisen, niin asiakasta, kuin itseäsi varten. Keskittymällä oikeisiin asioihin oikeaan aikaan suoritat työn oikeassa järjestyksessä, sekä pystyt myös suunnittelemaan paremmin tulevia työssä vaadittuja tehtäviä.

Miten suunnittelet tulevaa?

Ajankäytön seurannan yksi hyödyistä on myös tulevaisuuden suunnittelun helpottaminen. Miten kauan sinulle kestää saada työ valmiiksi? Kauanko voit käyttää aikaa tietyssä projektin vaiheessa, että pääset tavoitteisiisi?

Ajankäytön seuranta tekee työstäsi näkyvää

IT-alalla työskennellessäsi muille voi olla vaikeaa - myös asiakkaillesi - ymmärtää, mihin itse asiassa käytät aikaasi. Ajankäyttöä seuraamalla voit tehdä työstäsi näkyvää. Voit konkreettisesti todentaa asiakkaalle, mihin kaikkeen oikeastaan olet käyttänyt projektissa aikaa.

Löydät verkkosivuiltamme lisää tietoa ajankäytön seuraamisen hyödyistä, sekä voit hyödyntää laatimiamme Excel-ajanseurantamalleja omassa liiketoiminnassasi.

Pinterest
Right People Group logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Right People Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

freelancer
IT konsultointipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Right People Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Right People Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Right People Group - Muita referenssejä

Right People Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia