Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mikkelin seutualue - sosiaalitoimen tietojärjestelmä

ReferenssiCGI tuottaa Mikkelin seutualueen sosiaalitoimen tietojärjestelmän

Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimen palveluja on yhtenäistetty. Seitsemän kunnan ja 71 500 asukkaan muodostama yhteistoiminta-alue, Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimi, aloitti toimintansa 1.1.2012. Sosiaalitoimen asiakastietojärjestelmän toimittaa seutualueelle CGI.

Seitsemän kunnan muodostama alue ja tietojärjestelmien yhtenäistäminen mahdollistaa työntekijöiden liikkumisen kuntien välillä, antaa lisäaikaa asiakastyöhön ja helpottaa toimintatapojen yhtenäistämistä.

Kuntalaisille yhteistoiminta-alueen synty merkitsee valinnanvapautta palvelupaikan valinnassa. Esimerkiksi sosiaalihuollossa asiakirjoja ja hakemuksia voi jättää kaikkien alueen yksiköiden toimipisteisiin.

”Yhteistoiminta-alueen tärkein tavoite on turvata lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhdenvertaisesti kaikille alueella asuville. Alueen toimintatapojen pitäisi olla niin samanlaisia, että kuntalainen asiakkaana ei huomaa eroa asiointipaikkojen välillä”, sanoo Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimen johtaja Maria Närhinen.

Yhtenäisessä tietojärjestelmässä asiakkaiden tiedot ovat aina ajantasaisesti käytettävissä paikasta riippumatta, mikä helpottaa henkilökunnan työtä. Erityisesti pienissä kunnissa yhteistoiminta-alueen odotetaan helpottavan loma- ja sairasaikojen sijaisjärjestelyjä, kun työntekijät voivat toimia kuntarajojen ylitse.

Mikkelin seudun sosiaali- ja terveystoimi työllistää noin 1 600 sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaista, joista runsas 1 200 työskentelee Mikkelissä. Yhteistoiminta-alue kattaa Hirvensalmen, Kangasniemen, Mikkelin, Mäntyharjun, Pertunmaan, Ristiinan ja Suomenniemen kunnat. Seudun sosiaalipalvelujen asiakastietojärjestelmänä on CGI:n Pro Consona -ratkaisu.

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mikkelin seutualue

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia