logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Mikä valvottaa yrittäjiä öisin? Näin huolehdit vähemmän

ReferenssiKaikki teitävät sen tunteen kun uni ei ota tullakseen ja unen päästä kiinni saaminen vie tuntikausia, koska joku asia painaa mieltä. Pienten yritysten omistajat saattavat joskus valvoa öisin raha-asioita, ajan puutetta tai muita huolia miettien.

Mikä on pienyrittäjän yleisin huolenaihe ja miten sitä huolta voisi lievittää?

GetApp teki tutkimuksen asiasta ja kysyi pienyrittäjiltä mikä heitä valvottaa ja huolettaa eniten öisin. Vastanneita oli yli 500 amerikkalaista pienyritystä. Listaamme tässä tutkimuksessa esiin tulleet 3 eniten huolettavaa aihetta ja mahdollisia ratkaisuja niihin.

1) Enemmän bisnestä

Eniten Getapin tutkimukseen osallistuneita huolettaa bisneksen riittävyys. Mistä saada enemmän bisnestä? Myynnin buustaus onkin yleisin ongelma lähes kaikilla aloilla, eikä ihmerohtoa tähän ole helppo kehittää.

On kuitenkin muutamia asioita joita voit tehdä helpottaaksesi unen saamista. Voit esimerkiksi käydä nykyistä asiakaslistaasi läpi ja miettiä jos saisit apua siitä. Voisiko sinulla olla keino jolla voisit palkita asiakkaasi, jotka suosittelevat palveluitasi kavereillensa? Suosittelujen voima on yleensä suuri ja niiden avulla bisnes voi kasvaa paljonkin.

Entä voisitko löytää verkostosi kautta kontakteja joiden kanssa voisit tehdä yhteistyötä asiakkaiden löytämiseksi?


2) Pula työntekijöistä

Oikeiden työntekijöiden löytyminen voi olla iso haaste. Työntekijöiden pitäminen on myös kova haaste varsinkin pienille firmoille. Työhon hyvin soveltuvista työntekijöistä kannattaa pitää kiinni.

Tässsä muutama vinkki joita voit kokeilla:

Pidä työntekijät tyytyväisinä. Jos työntekijöilläsi on syy jäädä yritykseesi töihin he myös tekevät niin. Anna heille mahdollisuus käydä seminaareissa, kouluttautua ja mahdollisuus tilata alan kirjallisuutta. Tällä tavalla motivaatio pysyy yllä ja työntekijäsi saavat tietoa alan viimeisimmistä trendeistä.

Arvosta heidän työpanosta. Kaikki haluavat tulla arvostetuiksi. Niin kauan kun työntekijäsi kokevat työnsä tärkeäksi tulevat he varmasti viihtymään myös paremmin ja kauemmin työtehtävissään.

Selvät ohjeet. Opasta ja kouluta työntekijäsi alusta asti oikein ja talon tavoille. Jos koulutus jää kesken syntyy helposti väärinymmärryksiä ja työntekijät turhautuvat.

3) Maksun saaminen

Maksuliikenteen valvonta on aikaa vievää ja rasittavaa. Kaikki asiakkaat eivät maksa ajallaan tai edes yhden muistutuksen jälkeen. Et välttämättä itse jaksa aina pitää kirjaa siitä kuka on maksanut ja kenen maksut on pahasti myöhässä.

Zervantin laskutusohjelmalla voit helposti lähettää muistutusmaksuja ja palvelu myös muistuttaa sinua automaattisesti maksamattomista laskuista. Sinulta ei siis jää laskuttamatta senttiäkään.

Älä laske lampaita vaan kasvata yritystäsi!

Zervantin kirjanpito- ja laskutusohjelma on tehty yrittäjia ajatellen. Se tekee sinun arjestasi helpompaa ja rauhallisempaa jotta voit nauttia kunnon yöunet joka yö.

Haluatko helpottaa papaerisotaa ja tehdä laskutuksesta nopeampaa? Kokeile laskutusohjelmaa ilmaiseksi alla olevasta linkistä! (Kokeilu ei sido sinua mihinkään)

Pinterest
Referenssin infoboxi
Zervant

Tiedot

Lisätietoja

Zervant:n yritysprofiili Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Zervant kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zervant - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zervant - Muita referenssejä

Zervant - Muita bloggauksia

Siirry Zervant kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia