Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mikä on SMS Gateway ja mihin sitä tarvitaan?

Bloggaus

Jotta yritys voi lähettää tekstiviestillä markkinointiviestejä, vahvistus- ja muistutusviestejä tai kyselyitä, tarvitaan lähetykseen viestinvälityspalvelu, josta käytetään yleisesti nimeä SMS Gateway tai SMS API. Mitä se käytännössä tarkoittaa ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon, kun valitsee palveluntarjoajaa? 

Mikä on SMS Gateway?

SMS Gateway on viestinvälityspalvelu, joka mahdollistaa SMS-viestien lähetyksen yrityksen omista sovelluksista ja ohjelmista sekä SMS-viestien vastaanottamisen matkapuhelimista paluuviestinä järjestelmään. Yrityksen järjestelmä voi olla esimerkiksi CRM-järjestelmä, tilausjärjestelmä tai mobiiliapplikaatio. 

Moderni SMS Gateway on pilvipohjainen järjestelmä, joka reitittää tekstiviestit erilaisten rajapintojen kautta matkapuhelinverkkoon sekä matkapuhelinverkosta takaisin yrityksen sovelluksiin. 

Tehokkaat rajapinnat yhdistettynä korkeaan kapasiteettiin varmistavat, että yritykset voivat olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa nopeasti ja luotettavasti. SMS Gatewayn avulla voi tavoittaa suuren määrän ihmisiä nopeasti, vaikka näiden ihmisten puhelimet olisivat eri mobiiliverkoissa ja eri maissa ympäri maailmaa.  

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee SMS Gatewayta? 

Jotta pääset hyödyntämään SMS Gatewayta, pitää sinun ensin valita tekstiviestipalveluntarjoaja. Nykyään on saatavilla monia erilaisia ​​alustoja, joista jokainen tarjoaa valikoiman viestintäratkaisuja. Quriiri tarjoaa selaimessa käytettävän helppokäyttöisen tekstiviestipalvelun sekä SMS Gatewayn rajapintoineen, joiden avulla voi liittää tekstiviestit vaivattomasti yrityksen omiin järjestelmiin.

Lue Quriirin blogista, mitä on hyvä ottaa huomioon, kun valitsee SMS Gatewayta.

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

SMS Gateway
sms api
sms-palvelut
SMS-viestintä
SMS-viestinvälitys

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia