Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mikä on Google Tag Manager?

BloggausOlennainen osa markkinoinnin mittaamista on verkkosivuilta kerätty tieto kävijöiden toimenpiteistä. Tähän on käytetty tageja eli verkkosivun lähdekoodiin asennettuja koodinpätkiä, jotka keräävät tietoa käyttäjien verkkosivujen käytöstä.


Markkinoinnin ja kotisivukehittäjän välinen yhteistyö on ollut välttämätöntä, jotta analytiikan vaatimat pikselit on saatu asennettua verkkosivustolle. Pienissä yrityksissä mittaaminen on voinut jäädä puolitiehen juuri asennukseen vaadittavan teknisen osaamisen vuoksi. Toisaalta isommissa yrityksissä lukuisten sivustolle asennettujen tagien kanssa ollaan nopeasti sekaisin siitä, mitä tageja sivustolle on asennettu ja mikä niiden tarkoitus on ollut.

Google on luonut työkalun helpottamaan näitä ongelmia: Google Tag Managerin. Tässä artikkelissa kerron, mikä Google Tag Manager on, mihin sitä käytetään ja mitkä sen hyvät puolet ovat ja toisaalta, mitä huonoja puolia sen käyttöön liittyy.

Mikä on Google Tag Manager? Lue blogistamme lisää!

Pinterest
PowerMarkkinointi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili PowerMarkkinointi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Siirry yrityksen profiiliin PowerMarkkinointi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PowerMarkkinointi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PowerMarkkinointi - Muita referenssejä

PowerMarkkinointi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia