Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mielenrauhaa tietoturvauhkien havainnoinnilla ja hallinnalla

ReferenssiKoillis-Satakunnan Sähkö Oy (KSAT) toimii tärkeällä teollisuudenalalla: jatkuva sähkönjakelu on elintärkeää yrityksille ja tavallisille kansalaisille, puhumattakaan koko yhteiskunnasta. Valitettavasti energiayhtiöt ovat tämän takia yhä houkuttelevampi kyberhyökkäyksien kohde. On jo olemassa joitakin esimerkkejä ympäri maailmaa tehdyistä onnistuneista tietomurroista, ja raporttien mukaan energia-ala on myös yksi kybervakoilun suosituimmista kohteista. 

"F-Secure Rapid Detection & Response on tehokas uhkien havainnointi ja reagointi-palvelu, joka vaikutti vastaavan kaikkiin tarpeisiimme" 

Alan parhaan teknologian lisäksi KSAT:llä oli myös muita tärkeitä asioita huomioitavanaan. Koska yrityksellä on suhteellisen pieni IT-osasto eikä yhtään kyberturvallisuuden asiantuntijaa, ei sillä ollut sitä nimenomaista erikoisasiantuntijuutta, jota tarvitaan käsittelemään nykypäivän tietomurtoihin usein yhdistettyjä hyökkäystekniikoita. 

Lue koko referenssitarina sivuiltamme >>

Suosittelija:

”On uskomatonta, miten hyvin teknologia ja hallinnoinnista vastaava palveluntarjoajamme toimivat yhdessä. Ohjelmisto ja tekoäly tekevät suurimman osan raskaasta työstä, ja lisäksi tarkka silmäpari valvoo jatkuvasti kaikkea epäilyttävää. Meidän ohitsemme ei pääse mikään!”

Jari Hakala, ICT-Päällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
F-secure Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Koillis-Satakunnan Sähkö Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili F-secure kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin F-secure kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

F-secure - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

F-secure - Muita referenssejä

F-secure - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia