Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoftin Dynamics 365 -kokonaisratkaisu ja eCraftin projektiliiketoiminnan ymmärrys vakuuttivat globaalisti toimivan Pesmelin

ReferenssiKansainvälisille markkinoille materiaalinkäsittelyjärjestelmiä toimittava Pesmel valitsi liiketoimintansa tehostamiseen Microsoftin Dynamics 365 -teknologiaan pohjautuvan toiminnanohjauksen kokonaisratkaisun. Pesmel valitsi hankkeen digitalisaatiokumppanikseen eCraftin, jonka liiketoimintaymmärrykseen ja projektiosaamiseen se luottaa.

Pesmel valmistaa ja toimittaa automatisoituja pakkaus-, materiaalinkäsittely-, varasto- ja lastausjärjestelmiä kansainvälisille asiakkailleen ympäri maailmaa. Pesmelin asiakkaita ovat metalli-, sellu- ja paperiteollisuus, niiden jatkojalostusteollisuus sekä rengasteollisuus. Pesmelillä on toimintaa Euroopan lisäksi Aasiassa, Amerikassa, Australiassa ja Afrikassa.

Pesmelin liiketoimintahankkeen tavoitteena on järjestelmien ja toiminnan yhdenmukaistaminen sekä tehostaminen yrityksen kaikissa toiminnoissa. Yrityksen projektitoimitukset ovat isoja ja globaaleja, joten yritykselle on ydintärkeää hallinnoida tietoa yhdessä yhtenäisessä liiketoimintajärjestelmässä.

Projektien seuraaminen läpi koko konsernin yhdenmukaisesti ja reaaliaikaisesti korostuu globaalisti toimivan yrityksen toiminnassa – tiedon pitää kulkea yli maa- ja yritysrajojen. Datan seuraaminen ja hallinnointi on tärkeää yrityksessä sisäisesti, mutta järjestelmän täytyy tukea tiedon vaihtoa myös alihankkijoiden ja kolmansien osapuolien kanssa.

Pesmel valitsi Microsoftin ratkaisun ja teknologian tukemaan yrityksen liiketoimintaa sekä eCraftin digitalisaatiokumppaniksi hankkeen toteuttamiseen. Pesmel vertaili perusteellisesti eri teknologiaratkaisuja ja kumppaneita, ja valinnan loppuvaiheessa toteutettiin myös POC-vaihe (Proof-of-Concept) kahden eri teknologian ja toimittajan välillä. Valittu ratkaisu vastaa yrityksen tämän hetken liiketoiminnan tarpeita, mutta tukee myös Pesmelin tulevaisuuden liiketoiminnan tarpeita yrityksen kehityksen ja kasvun mukaan.

Käyttöönotettava Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmä on ydin, jonka ympärille on mahdollista ottaa käyttöön kaikki tarvittavat modernit ratkaisut ja välineet Microsoftin laajasta ekosysteemistä. Business Central -järjestelmä toimii saumattomasti yhteen muiden Microsoftin tuotteiden kanssa, kuten esimerkiksi Office 365 -toimistoratkaisujen, Project Online -projektinhallinnan ratkaisun sekä Sharepoint-sisällönjakelualustaratkaisun kanssa. Laaja Microsoft-ekosysteemi mahdollistaa järjestelmien ketterän skaalautuvuuden ja helpon yhdistettävyyden.

”eCraftin liiketoiminnan ymmärrys ja kokemus vastaavista projektiliiketoiminnan hankkeista sekä Microsoftin teknologiaan perustuva kokonaisratkaisu vakuuttivat meidät. Valittu ratkaisukokonaisuus vastaa Pesmelin nykyisiä tarpeita. Microsoftin teknologia ja ratkaisut antavat hyvän pohjan myös kehittää toimintoja ja tukevat kasvua. Yhteistyö eCraftin asiantuntijoiden kanssa on alkanut erittäin hyvin”, sanoo Harri Peltomaa, ERP-projektipäällikkö, Pesmel Oy.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Pesmelin kanssa. Microsoftin teknologia ja kokonaisratkaisu, jonka ytimessä on Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmä, sopii erittäin hyvin valmistavan teollisuuden ja projektimuotoista liiketoimintaa kansainvälisesti tekevän Pesmelin tarpeisiin. Pesmelillä katsotaan erittäin hyvin myös tulevaisuuteen – ratkaisuvalinnalla yritys luo hyvän pohjan tulevaisuuden tarpeille”, sanoo Ari Paukku, Account Manager, eCraft.

Lue lisää www.ecraft.com

Suosittelija:

"eCraftin liiketoiminnan ymmärrys ja kokemus vastaavista projektiliiketoiminnan hankkeista sekä Microsoftin teknologiaan perustuva kokonaisratkaisu vakuuttivat meidät. Valittu ratkaisukokonaisuus vastaa Pesmelin nykyisiä tarpeita. Microsoftin teknologia ja ratkaisut antavat hyvän pohjan myös kehittää toimintoja ja tukevat kasvua. Yhteistyö eCraftin asiantuntijoiden kanssa on alkanut erittäin hyvin."

Harri Peltomaa, ERP-projektipäällikkö, Pesmel Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) logo

Tiedot

Tilaaja: Pesmel Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ari Paukku, Account Manager, eCraft, 040 713 8670, ari.paukku@ecraft.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
toiminnanohjausjärjestelmä
Enterprise Resource Planning

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) - Muita referenssejä

Fellowmind Oy Ab (ent. eCraft) - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia