Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft valitsi Sinisen Meteoriitin vuoden ohjelmistotaloksi

BloggausMicrosoft on valinnut Sinisen Meteoriitin vuoden 2019 kotimaiseksi ohjelmistotaloksi. Sinisen Meteoriitin Valo on maailmalla palkittu Digital Workplace -tuoteperhe Microsoftin Office 365 ja SharePoint -ympäristöihin. 

Kovassa kasvussa oleva Valo sai huhtikuussa 1,6 miljoonaa euroa kasvurahoitusta Business Finlandilta. Valo-asiakasyrityksiä löytyy maailmalta jo yli 600 ja käyttäjiä jo yli 1,5 miljoonaa.

– Olemme todella otettuja siitä, että nimenomaan Microsoft palkitsi meidät parhaana ohjelmistotalona. Haluamme näyttää, että Suomesta käsin on mahdollista tehdä merkittävää globaalia ohjelmistoliiketoimintaa Microsoftin ratkaisuihin pohjautuen, joten tunnustus on tärkeä virstanpylväs niin asiakkaiden kuin kumppanienkin suuntaan Suomessa ja maailmalla. Olen todella ylpeä tiimistämme, ja koska rekrytoimme jatkuvasti lisää osaajia, tämä on erittäin positiivinen viesti myös potentiaalisille uusille työntekijöille, kertoo Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia