Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Fabric vie tietovarastoinnin uudelle aikakaudelle

BloggausTietovarastointiteknologiat ovat ottaneet valtavia harppauksia viime vuosina, eikä yrityksillä ole varaa jättää kehityskulkua huomiotta. Tietovarastointi ja liiketoimintatiedon hyödyntäminen muodostavat nimittäin menestyksen kulmakiven alalla kuin alalla.

Microsoft Fabric -ratkaisu on käynnistämässä kokonaan uutta aikakautta tietovarastoinnin saralla. Nyt on korkea aika luoda katsaus niihin mahdollisuuksiin, joita Fabric tarjoaa yrityksille ja organisaatioille.

Microsoft Fabric tehostaa arkkitehtuuria ja raportoinnin tarkkuutta kokoamalla tietolähteet yhteen paikkaan

Microsoft Fabric edustaa tietovarastoinnin viimeisintä evoluutiota: se tarjoaa sujuvamman alustan tietovarastoinnille poistamalla kehityksen ja integraation merkittävimpiä pullonkauloja.

Microsoft Fabric helpottaa tiedonhallintaa kokoamalla eri palveluissa tarvittavan datan yhteiseen OneLake-tietovarastoon. Kun kaikki tiedot on keskitetty yhteen paikkaan, tietovaraston muutokset ja päivitykset voidaan toteuttaa nopeasti, minkä ansiosta myös liiketoiminta voi reagoida markkinoiden muutoksiin nopeasti.

Raportoinnissa kullanarvoiseksi työkaluksi osoittautunut Power BI Golden Dataset on viety Fabricissa vielä askelta pidemmälle siirtämällä datamallit lähemmäs tietokantaa. Tämän ansiosta datamalleja voidaan hyödyntää Power BI:n lisäksi monipuolisemmin myös muilla alustoilla. Lisäksi Fabric tarjoaa laajemmat työkalut testaukseen, paremman käyttöoikeushallinnan ja automaattisen mallin käyttöönoton alusta alkaen.

Microsoft on integroinut Fabriciin keskeiset työkalut, mikä luo ympäristöstä standardoidumman ja helpottaa projektien siirtoa eri tiimien tai alihankkijoiden välillä. Selkeän roolijaon myötä eri toiminnot ja osa-alueet voivat työskennellä saumattomasti yhdessä koko prosessin ajan, mikä puolestaan tukee kokonaisvaltaisten päästä päähän -ratkaisujen toteutusta.

Copilot for Fabric -toiminto helpottaa datanhallintaa

Tekoäly tarjoaa merkittäviä hyötyjä Fabricia käyttäville organisaatioille, vaikka kaikkia ominaisuuksia ei heti ottaisikaan käyttöön.

Fabricin Copilot-toiminto tarjoaa älykästä ohjausta ja automatisointia tietovarastointiprosessien optimointiin, mikä vähentää inhimillisen virheen mahdollisuutta ja tehostaa datan käsittelyä. Sen analytiikkatyökalut ennustavat ja ehdottavat parhaita toimintatapoja datanhallintaan, minkä ansiosta monimutkaisia analyysimalleja ja tietoon perustuvia päätöksiä voi tehdä nopeammin. Lisäksi Copilot tarjoaa lisämahdollisuuksia dataintegraatioihin.

Datanhallinta ottaa merkittävän edistysaskelen Microsoft Fabricin myötä

Microsoftin strategiaan ei ole kuulunut ylläpitää kahta rinnakkaista ympäristöä, joten pitkällä aikavälillä yhtiö keskittänee resurssinsa uuteen teknologiaan. Näin ollen on strategisesti järkevää ottaa Fabric käyttöön ajoissa, jotta palvelun etuja pääsee hyödyntämään mahdollisimman nopeasti.

Vaikka Microsoftin Fabric on vielä suhteellisen uusi tulokas, sen kehitysnopeus ja suunnitelmat lupaavat paljon. Uskomme Microsoftin jatkossa kehittävän palvelua uusilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka voivat mullistaa tietovarastoinnin perinpohjaisesti.

Fabricin myötä datanhallinta on ottamassa merkittävän edistysaskelen. Sen tehokkaampi arkkitehtuuri, parannetut raportointiominaisuudet ja keskitetty ratkaisumalli tuovat tietovarastoinnin ja analytiikan modernille tekoälyn aikakaudelle.

TUTUSTU DATAN JA ANALYTIIKAN RATKAISUIHIMME

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Fabric

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia