Microsoft Dynamics 365 – kenet valitset kumppaniksi?

Olet varmasti yksi heistä, joka etsii tietoja suomalaisista Microsoft Dynamics 365 -kumppaneista ja heidän osaamisalueistaan. Saatat kaivata apua CRM:n, ERP:n, taloushallinnon ohjelmiston, tai esimerkiksi kenttähuollon ratkaisuja kartoittaessasi. Varsinkin uusi Microsoft Dynamics 365 -liiketoiminta-alusta tarjoaa monia mahdollisuuksia, kun haetaan entistä yhtenäisempää kokemusta lead to cash -prosessissa.

Nykyisestä kokonaisuudesta löytyvät sovellukset esimerkiksi taloushallintoon, myyntiin, markkinointiin, asiakaspalveluun, sekä jo edellä mainittuun kenttätyöhön. Mistä sitten tiedät, sopiiko kokonaisuus omaan organisaatioosi? Tai entä, jos tarvitset vain yhden osan Dynamics 365:stä?

Microsoftin filosofiaan kuuluu jakaa toimintoja joko yksittäisinä palasina tai helposti ostettavina kokonaisuuksina. Voit siis aloittaa kiireisimmän ongelmasi ratkaisemisesta, ja laajentaa käyttöä sen jälkeen vaivattomasti liiketoiminnan eri osa-alueille. Osaava kumppani selvittää yhdessä kanssasi organisaatiosi todelliset tarpeet ja mahdollisuudet. Hän myös kertoo, mitä uusia ovia pilviratkaisu uusine toiminnallisuuksineen avaa liiketoiminnallesi.

Sinun ei tarvitse olla ohjelmistojen ostamisen ammattilainen, jos kumppanisi on ongelmanratkaisun ammattilainen.

Kun kokonaisuus on niin mittava kuin Dynamics 365, ei voi odottaa asiakkaan tietävän, mistä osista paras ratkaisu koostuu. Tätä varten on olemassa osaavia Microsoft Dynamics 365 -kumppaneita.
Bloggaus Microsoft Dynamics 365 – kenet valitset kumppaniksi?
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Accountor Enterprise Solutions Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Microsoft
Asiantuntijapalvelut
IT
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
Microsoft 365 Microsoft Dynamics 365 Asiakkuudenhallintajärjestelmä liiketoiminta-alusta toiminnanohjausjärjestelmät tekoäly Tekoäly alustapalvelut Keinoäly
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa