MICROSOFT 365 BUSINESS

Modernia työskentelyä max 300:lle käyttäjälle
Microsoft 365 Business -palvelupaketin tavoitteena on kasvattaa yritysten tiimien toimintamahdollisuuksia, turvata liiketoimintaa ja yksinkertaistaa IT-hallinnointia yhdellä ratkaisulla. Microsoft 365 Business on räätälöity pk-asiakkaille, joilla ei ole tarvetta paikallisiin palvelimiin, yrityksen IT-henkilöstön määrä on vähäinen tai IT-resursseja ei ole ollenkaan. Palvelu sopii organisaatioille, jotka haluavat käyttöönsä Office 365:n parhaat tuottavuus- ja yhteistyötoiminnot sekä laitehallinnan tietosuojan ratkaisut.

Office 365:n tuottavuus ja Windows 10:n turvallisuus samassa paketissa

Yrityksen kasvun edellytyksenä on, että henkilöstöstä jokainen tekee parhaansa. Henkilökunnalla tulee olla tarvittavat työvälineet käytössään tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Yrityksen tärkeitä tietoja on myös suojeltava. Samalla on kuitenkin hyvä varmistaa, että henkilökunnalla on pääsy omiin tiedostoihinsa.

Ensimmäistä kertaa Microsoft tarjoaa alustan, joka yhdistää Office 365:n tuottavuuden ja Windows 10:n turvallisuuden. Tämä pilvipalvelu on kustannustehokas, tilausperusteinen ja ennen kaikkea rakennettu pienille ja keskisuurille yrityksille. Office 365 palvelun avulla tiimin työskentely on entistäkin tuottavampaa ajasta ja paikasta riippumatta. Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä päivittyy automaattisesti uusimmilla ominaisuuksilla, joka auttaa suojaamaan yrityksen tietoja eri laitteissa.

Microsoft 365 Business tarjoaa yhden integroidun ratkaisun, joka on suunniteltu kasvaville yrityksille. Kun teknologiatarpeista on huolehdittu ja yrityksen tärkeät tiedot ovat suojassa, on helppo keskittyä omiin ydinliiketoimintoihinsa. Myös työntekijät voivat ilman teknologian aiheuttamia hidasteita kommunikoida, toimia yhteistyössä ja tehdä tuottavaa työtä.

Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi, Chilit huolehtii teknologiasta

Chilit on tuotteistanut pk-yritysasiakkaille poikkeuksellisen palvelumallin, jossa hyödynnetään Microsoft 365 Business -tuotteita. Palvelumalli pitää sisällään muun muassa laitteiden automaattisen asennuksen, tiedostojen pilvitallennuksen sekä PC:iden helpomman hallinnan ja käyttöönoton AutoPilotin avulla.

Ostopäätöstä tehdessä on hyvä miettiä riittävätkö omat valmiutesi IT-ympäristön ylläpitoon. Autamme mielellämme ympäristön kehittämisessä ja löydämme varmasti Teille sopivimmat ratkaisut modernia työntekoa varten.

Kiinnostuitko?

Mika Huhtiniemi
mika.huhtiniemi@chilit.fi

040 195 0022

Bloggaus MICROSOFT 365 BUSINESS
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Chilit Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tietohallinto
Auditointi
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Käyttäjähallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva
Microsoft
Windows
Asiantuntijapalvelut
IT
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus
Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
windows 10 Microsoft 365 ICT AutoPilot Microsoft Office 365 Office 365 office microsoft 365 business
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet