Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft 2020 Release Wave 2 – kohokohdat syksyn julkistuksesta Dynamics 365 Finance ja Supply Chain Management -järjestelmissä

BloggausVuoden 2020 Release Wave 2 (ent. October Release) julkaistiin lokakuun alussa ja se tarjosi jälleen tietoa Microsoft-tuoteperheen ratkaisujen uutuuksista. Kokosimme Dynamics 365 Finance ja Dynamics 365 Supply Chain Management -liiketoiminta-alustoja koskevat kohokohdat omilta asiantuntijoiltamme.

Uudet käyttömahdollisuudet Dynamics 365 Finance -järjestelmässä

Microsoft Dynamics 365 Finance -ratkaisun kehitys jatkaa talouden osalta tutulla polulla, kun mukaan ollaan selvästi tuomassa uusia toimintoja, jotka hyödyntävät Microsoft Azuren koneäly- ja tekoälyteknologioita. Näillä ja muilla uudistuksilla tehostetaan monin tavoin erilaisten tärkeiden taloustoimintojen suorittamista ja seurantaa”, Dynamics 365 -asiantuntijamme Harri Era sanoo.

Tarkempaa kassavirran ennustamista

Kassavirran ennustaminen antaa käyttäjälle mahdollisuuden ennakoida ja analysoida tulevaa kassavirtaa ja -tarpeita pitkällä aikavälillä. Tämä on tärkeää yrityksen jatkuvan kassavirran varmistamiseksi.

“Microsoft on kehittänyt uusissa päivityksissä kassavirran ennustamiseksi (Cash flow forecasting) tarvittavien laskentojen automatisointia ja nyt sen voi asettaa osaksi myös muita eräajoja. Tämä helpottaa kassavirtalaskelman seurantaa. Kassavirran ennustaminen paranee entisestään, kun jatkossa mukaan voidaan saada dataa myös ulkoisista järjestelmistä”, Harri sanoo.

Modernit teknologiat osaksi asiakkaiden maksukyvyn ennustamista

“Microsoftin edistyksellinen koneäly- ja tekoälyosaaminen näkyy jatkossa myös asiakkaiden maksukyvyn ennustamisessa (Payment predictions). Uusien päivitysten myötä järjestelmä oppii ennustamaan asiakas- ja laskukohtaisia maksuennusteita. Tämä mahdollistaa yritykselle aiempaa laajemman tulojen ennakoinnin. Uudet toiminnallisuudet löytyvät myös Finance-mobiilisovelluksesta, jolla tuetaan mahdollisuutta talouden helppoon ja aktiiviseen seurantaan”, Harri kertoo.

Jatkossa koneäly voi muodostaa ennusteen asiakkaan maksukyvystä esimerkiksi aikaisemman maksukäyttäytymisen, laskujen ja muun asiakasdatan perusteella. Se arvioi maksukykyä eri todennäköisyyksien mukaan: asiakas tulee maksamaan oikeaan aikaan, myöhässä tai erittäin myöhässä. Näin seurantaa voidaan kohdistaa erityisesti kassavirtaa viivästyttäviin tuloihin.

Lue lisää päivityksistä blogistamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365 Finance
Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia