Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisen kyvykkyyden kehittämistä Metso Outotecilla

ReferenssiMetso Outotec rakentaa maailmanluokan digitaalista kyvykkyyttä yhdessä kumppaneidensa kanssa. Menestys perustuu pitkäjänteiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön ihmisten välillä riippumatta siitä, mitä tahoa kukin edustaa. 

– Ilman digitaalisuutta ei voi tuottaa arvoa asiakkaalle. Digitaalisuuden arvon puolestaan ratkaisee ihmisten kyky toimia yhdessä, kertoo Metso Outotecin Digital Platformsia vetävä Jussi Järvinen.

Digitaalista kyvykkyyttä on Metso Outotecilla kehitetty määrätietoisesti jo 60-luvulta alkaen. Digitaalisuus lävistääkin kaikki prosessit teollisuusautomaatiosta konenäköjärjestelmiin, asiakaspalveluun ja digitaalisten kaksosten kautta tehtävään ennakoivaan simulointiin.

– Digitaalisuus on eräs keskeisimmistä vahvuuksistamme. Sen avulla luomme uutta, tehostamme toimintaa ja vähennämme ympäristökuormitusta.

Järvisen tavoitteena on alusta asti ollut rakentaa pitkäikäisiä tiimejä.

– En usko yksittäisiin sankarisuorituksiin. Kokonaisuus ratkaisee. Siksi olen rakentanut tiimiä, jossa osaamiset täydentävät toisiaan ja ihmiset voivat luottaa toisiinsa riippumatta siitä, mitä tahoa he edustavat.

Yhteistyö Metso Outotecin ja Goforen välillä on laajentunut jatkuvasti. Nykyään goforelaisia löytää Metso Outotecillä useista Digital Platformsiin kuuluvista tiimistä.

Käyttäjien sitouttaminen ja vuorovaikutus kehityksen keskiössä 


Ihmisten väliseen ymmärrykseen ja yhteistyöhön panostetaan Metso Outotecilla jatkuvasti. Eräs esimerkki on Design System, joka tuo kaikille sovelluksille yhtenäisen käyttäjä- ja kehittäjäkokemuksen.

– Kyseessä on sovellusten taustalla toimiva tyyli- ja ohjekirjasto, jonka avulla luomme Metso Outotecille yhtenäisen identiteetin. Se mahdollistaa myös sovellusten kehittämisen kaikkialla samoin periaattein ja jo tehtyä hyödyntäen. Näin laajassa kokonaisuudessa tällä on iso merkitys, kertoo Järvinen.

Design Systemin suunnittelun aloittaneen Pihla Mäkisen ja nykyään sen tyyli- ja käyttäjäpersoonakirjastoja yhdessä käyttäjien kanssa kehittävien Goforen Anmar Matroodin ja Daniella Pitaron mukaan kaiken tavoitteena on tukea ihmisten välistä yhteistyötä.

– Siksi käyttäjäymmärrys on kaiken perusta. Tietoa käyttäjistä on ollut Metso Outotecilla jo valmiiksi, mutta osallistamme jatkuvasti ihmisiä suunnitteluun. Aiomme pilotoida myös kontekstisidonnaisia haastatteluita aidoissa käyttötilanteissa.

Mikään digitaalinen palvelu ei tuota arvoa, elleivät ihmiset miellä sitä omakseen ja osaa käyttää sitä. Esimerkiksi Design Systemin juurtumisen avuksi Järvinen kutsui Goforen Agile Coachit Qaiser Siddiquen ja Juhana Huotarisen.

– Valmennuksen pääpaino on ollut tiimin dynamiikan ja päätöksentekoketjujen kehittämisessä. Käytännössä olemme tehneet harjoitteita vuorovaikutuksen, rakentavan palautteen ja päätöksenteon selkeyttämisen näkökulmasta, kertoo Siddique.

Järvinen on tuloksiin tyytyväinen.

– Valmennus on sekä selkeyttänyt päätöksentekoa että tehostanut Design Systemin hyödyntämistä.

Molemminpuolinen luottamus yhteistyön ajurina


Järvinen kiittää yhteistyötä Goforen kanssa sujuvaksi, helpoksi ja luottamukselliseksi.

– Luottamuksemme on molemmin puolin sillä tasolla, ettei yhteistyön sisältöä tarvitse speksata tarkkaan etukäteen. Työ tehdään tuntisopimuksella ja tiimit yhdessä tuoteomistajan kanssa määrittelevät, mikä on milloinkin olennaisinta. Asiat toimivat, eikä yksityiskohtiin jäädä kiinni.

Järvinen voi suositella Goforea kumppaniksi muille.

– Voin lämpimästi suositella Goforea. Tyytyväisyyteni on kokonaisuuden summa. Vuosia kestävän yhteistyön aikana sattuu ja tapahtuu, mutta kaikesta on päästy yli avoimen keskusteluyhteyden avulla. Yhteistyötaitojen ja -halun lisäksi goforelaiset ovat myös kovan luokan osaajia.

Myös goforelaiset kiittävät Metso Outotecia yhdeksi parhaista asiakkaistaan.

– Yhteistyö Metso Outotecin kanssa on avointa, rehellistä ja täydellisen läpinäkyvää. Tekemisessä vallitsee yhteiskehittämisen henki, ideoihin tartutaan ennakkoluulottomasti ja kaikkia kohdellaan hyvin. Koemme todella olevamme osa Metso Outotecin tiimiä ja yhteistä arvonluontia, Mäkinen, Matrood, Pitaro, Huotarinen ja Siddique iloitsevat.

Järvinen näkee tulevaisuuden innostavana.

– Meillä on huipputiimi ja digitalisaation suhteen valtavat mahdollisuudet. Kehitämme jatkuvasti uutta yhdessä käyttäjien kanssa.

Suosittelija:

Voin lämpimästi suositella Goforea. Tyytyväisyyteni on kokonaisuuden summa. Vuosia kestävän yhteistyön aikana sattuu ja tapahtuu, mutta kaikesta on päästy yli avoimen keskusteluyhteyden avulla. Yhteistyötaitojen ja -halun lisäksi goforelaiset ovat myös kovan luokan osaajia.

Jussi Järvinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Metso Outotec
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ari Hirvonen, 040 566 21 33, ari.hirvonen@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

Agile
design system
palvelumuotoilu
web kehitys
Ux design

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia