Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Metsähallitus kantaa vastuuta ympäristöstä yhteiskunnan parhaaksi paikkatietopohjaisella järjestelmäkokonaisuudella

ReferenssiMetsähallitus hoitaa ja kehittää vastuullisesti valtion omistamia maa- ja vesialueita hyödyntäen Esrin ArcGIS-paikkatietoalustalle toteutettua järjestelmäkokonaisuutta. Yli 1100 käyttäjän järjestelmäkokonaisuus on sujuvoittanut Metsähallituksen toimintaa selkeällä käyttäjähallinnalla ja parantanut työn tehokkuutta tarjoamalla käyttäjälähtöistä, luotettavaa ja oikea-aikaista tietoa. Valtion luonnonsuojeluhallinnon yhteiskäytössä olevat osasovellukset ovat myös helpottaneet eri toimijoiden yhteistyötä ja parantaneet toiminnan laatua.

Lue lisää

Suosittelija:

Metsähallitus suojelee, hoitaa ja käyttää kolmannesta maamme pinta-alasta. Hallinnoitavan alueen laajuus ja moninaiset tehtävämme edellyttävät kattavaa ja monipuolista paikkatietoa, jonka hallintaan olemme toteuttaneet laajan paikkatietojärjestelmäkokonaisuuden. Kaikki keskeisimmät toimintaprosessimme tukeutuvat tähän ArcGIS-alustalle rakennettuun kokonaisuuteen, joka eräiltä osin on myös muiden valtion toimijoiden käytettävissä. Valtion mittavan maaja vesiomaisuuden menestyksekäs hoito ei tänä päivänä olisi mitenkään mahdollista ilman integroitua, yhteisiin tietokantoihin perustuvaa järjestelmäkokonaisuutta.

Tapio Pouta, kehitysjohtaja, Metsähallitus

Pinterest
Referenssin infoboxi
Esri Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Metsähallitus

Lisätietoja

Yritysprofiili Esri Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

ArcGIS

Siirry yrityksen profiiliin Esri Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Esri Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Esri Finland - Muita referenssejä

Esri Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia