Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Metaversumi mullistaa Kymenlaakson kuntalaisten sairaalakokemuksen – digitaaliset kaksoset arjen helpottajina

ReferenssiKymenlaakson hyvinvointialueella asuu 160 000 kuntalaista ja hyvinvointialueella työskentelee 7000 työntekijää. Hyvinvointialueen digitaalisen kehittämisen keskiössä ovat hyvinvoivat kymenlaaksolaiset. Kuntalaisten arkea ja asiointia terveydenhuollossa halutaan tukea ja helpottaa laadukkaiden digitaalisten palveluiden avulla. Sulavan metaversumi-mahdollisuudet herättivät Kymenlaakson hyvinvointialueen mielenkiinnon ja kartoitimme yhdessä, kuinka metaversumin avulla voimme parantaa kuntalaisten terveydenhuollon palveluita ja asiointia.

Kotkan keskussairaala ja Kouvolan Ratamokeskus ovat laajoja rakennuskokonaisuuksia, joiden välillä ja sisällä navigointi voi olla haastavaa. Liikkumisen helpottamiseksi Sulava rakensi sairaaloiden julkisista alueista digitaaliset kaksoset, eli fotorealistiset kolmiulotteiset mallinnukset, joiden avulla asiakkaat pääsevät tutustumaan sairaalatiloihin digitaalisesti etukäteen.

"Mallinnus ketteröittää asiointia sairaalassa – jos esimerkiksi päivystyksessä on ruuhkaa niin tulevaisuudessa, mallinnuksessa asiakas voi helposti vaihtaa etävastaanottoon", Kymenlaakson digitaalisen sotekeskuksen projektipäällikkö Tuula Joronen kertoo.

Suunnitelma on, että mallinnukset toimivat jatkossa alustana sairaala-alueen jatkuvalle digitaaliselle kehittämiselle. Digitaaliset kaksoset toimivat alustana kehityshankkeille ja uusia toiminnallisuuksia on helppo lisätä Microsoft Power Appseilla. Ensihoidon kaluston digitaalinen hallinta on jo käytössä ja myös muita manuaalisten prosessien automatisointiin suunniteltuja, arkea helpottavia työkaluja on mietinnässä.

Lue projektista lisää Sulavan sivuilta: https://sulava.com/references/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sulava Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kymenlaakson hyvinvointialue
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuula Joronen

Lisätietoja

Yritysprofiili Sulava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
IoT
Lisätty todellisuus ja VR

Toimialakokemus

Julkishallinto
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Digital Twin
metaverse
metaversumi
Microsoft Power Apps
digitaaliset kaksoset

Siirry yrityksen profiiliin Sulava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sulava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava - Muita referenssejä

Sulava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia