logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Metallipaja päätti hoitaa työajanseurannan suoraviivaisesti

ReferenssiOP-Teräs pistää metallista kasaan lähes mitä vain. Jotta yritys voisi palvella asiakkaita huipputasolla, pitää niin henkilöstön kuin yrityksen johdonkin pystyä keskittymään olennaiseen. Työajanseuranta ei kuulu OP-Teräksen ydintoimintoihin. Siksi he halusivat hoitaa sen mahdollisimman suoraviivaisesti ja etsivät toimittajan, jonka avulla tämä tavoite toteutuisi.

– Työajanseuranta on ollut meillä käytössä jo pitkään, mutta emme olleet tyytyväisiä järjestelmäämme, kertoo OP-Teräksen toimistopäällikkö Susanne Salomäki. – Se oli turhan monimutkainen, emmekä saaneet ongelmiimme riittävän hyvin tukea. Kaipasimme yksinkertaisempaa ja mutkattomampaa tapaa seurata työaikaa.

– Sormenjälkitunnistus yhdistää huolettomuuden ja varmuuden juuri meille sopivalla tavalla, jatkaa Salomäki. – Deltabit Gatekeeper -työajanseurantajärjestelmän toiminta on selkeää.

Helppokäyttöisyys oli meille päätöksenteossa ratkaisevin ominaisuus. Sormenjälki on helpoin sekä työntekijöille käyttää että minulle hallinnoida. Sormet ovat aina mukana eikä ylimääräisiä tarvitse pitää kaapissa varalla.

– Mutkattomaan toimintaan kuuluu myös mutkaton tuki. Halusimme ratkaisun, jonka asiakaspalvelu toimii, toteaa Salomäki. – Kun tarvitsemme päivityksiä tai ratkaisuja ongelmiin, emme halua joutua odottamaan.

Tämän puolen Deltabit on hoitanut mainiosti. On helpottavaa tietää, että asiantuntija on nopeasti saatavilla, enkä joudu metsästämään ratkaisua automaattisten puhelinvastaajien kautta.

– Olemmeko tyytyväisiä järjestelmään? Tähän on helppo vastata: kyllä! Voin jopa suositella Deltabit Gatekeeperiä, päättää Salomäki.

OP-Teräs Oy on toiminut vuodesta 1986 lähtien metalliteollisuuden alihankinta- ja sopimusvalmistusyrityksenä. Kunhan piirustukset ovat valmiit, OP-Teräs valmistaa ja laittaa kasaan koko paketin ja hoitaa vielä pintakäsittelynkin. Kun tuotteita on tehty jo vuosikymmeniä, niin laatu kuin tehokkuuskin ovat huipussaan. Siksi asiakkaina on kaivos- ja murskainteollisuuden suuret kansainväliset yritykset, joiden kautta valtaosa tuotteista lähtee ulkomaille.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Deltabit Oy

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Deltabit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

työajanseuranta
sormenjälkitunnistus

Siirry yrityksen profiiliin Deltabit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Deltabit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Deltabit - Muita referenssejä

Deltabit - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Deltabit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia