Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Messuliput varmasti perille SMS Gatewayn avulla

ReferenssiVuodesta 2020 lähtien Suomen Messut Osuuskunta eli tuttavallisemmin Messukeskus on käyttänyt LINK Mobilityn SMS Gateway -palvelua pääsylippujen toimittamiseen kuluttajille. Ensimmäiset viestit lähetettiin Helsingin Kirjamessut verkossa -messutapahtuman osallistujille ja seuraukset yllättivät positiivisesti.

”Olemme jo vuosikausien ajan lähettäneet messulippuja joko sähköpostilla tai SMS-viestillä meidän tapahtumien kävijöille. LINK Mobilityn tarjoama SMS Gateway -ratkaisu on tähän meidän tarpeeseemme kustannuksiltaan ja ominaisuuksiltaan mielekäs”, kertoo konsernin tietohallintopäällikkö Mikko Levo.

Palvelun helppo ja vaivaton käyttöönotto sekä toimintavarmuus ovat yllättäneet Levon positiivisesti. LINKin SMS Gateway -palvelu asennettiin Messukeskuksen käyttöön yhdessä päivässä asiantuntijoiden toimesta eikä yhtäkään häiriötä palvelun toiminnassa tai viestien toimituksessa ole sittemmin ilmennyt.

”Olen erityisesti ilahtunut siitä, että palvelun käyttöönotto oli niin helppoa ja nopeaa. Lisäksi käyttöönoton jälkeen tietoomme ei ole kertaakaan tullut palautetta kuluttajilta, jossa kuluttaja olisi tilannut lipun toimitettavaksi tekstiviestillä, mutta viestiä ei koskaan saapunut”, Levo toteaa.

Tapahtuma- ja messualalla toimiva Messukeskus on joutunut poikkeuksellisten aikojen vallitessa luomaan uusia ja innovatiivisia tapoja tarjota inspiroivia ja unohtumattomia kohtaamisia ihmisille. Näin ollen Messukeskus järjesti lokakuussa 2020 Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman, jossa useat suomalaiset pääsivät nauttimaan ainutlaatuisesta kirjallisuustapahtumasta turvallisesti verkon välityksellä. Pääsyliput tilaisuuteen lähetettiin LINK Mobilityn SMS Gateway -palvelua hyödyntäen ja vaikka lipun näyttäminen ja lunastus toteutettiin kokonaan sähköisesti, ei ongelmia ilmennyt. Mukautuvan ja yrityksen omiin järjestelmiin helposti integroituvan sekä tietoturvallisen palvelumme ansiosta Suomen Messut Osuuskunta pystyy nyt ja tulevaisuudessakin varmistamaan onnistuneen asiakaskokemuksen kuluttajille heti lipun toimituksesta alkaen.

Messukeskuksesta yleisesti

Messukeskuksen omistaa Suomen Messut, joka on 197 jäsenen muodostama osuuskunta. Osuuskunnan jäseniin kuuluu yrityksiä ja lisäksi myös Helsingin kaupunki sekä Suomen Messusäätiö. Messukeskus järjestää vuosittain 50 ammatti- ja yleisömessua ja tuhat kokousta ja kongressia. Tilaisuuksissa käy 10 000 median edustajaa ja somevaikuttajaa. Normaalina vuonna Messukeskus lähettää noin 100 000 pääsy- tai kutsulippua tapahtumiin SMS-viestillä

Mikäli haluat LINKin toimintavarman SMS Gateway -palvelun käyttöösi niin ota rohkeasti yhteyttä!

Suosittelija:

Olen erityisesti ilahtunut siitä, että palvelun käyttöönotto oli niin helppoa ja nopeaa. Lisäksi käyttöönoton jälkeen tietoomme ei ole kertaakaan tullut palautetta kuluttajilta, jossa kuluttaja olisi tilannut lipun toimitettavaksi tekstiviestillä, mutta viestiä ei koskaan saapunut.

Mikko Levo

Pinterest
Referenssin infoboxi
LINK Mobility logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Messut Osuuskunta
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kustaa Kangas

Lisätietoja

Yritysprofiili LINK Mobility kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Omat tagit

SMS Gateway
sms palvelu
SMS

Siirry yrityksen profiiliin LINK Mobility kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

LINK Mobility - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

LINK Mobility - Muita referenssejä

LINK Mobility - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia