Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Merkittävää toiminnan tehostamista digitalisaation avulla

ReferenssiAtostek on toimittanut PET-keskukselle useita tietojärjestelmiä. Näihin kuuluvat Peto – tutkimustiedon hallintajärjestelmä, GMP-yhteensopiva varastokirjanpitojärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmä PET ERP sekä GMP-yhteensopiva LIMS-järjestelmä. Lisäksi olemme auttaneet PET-keskusta määrittelemään ja parantamaan toimintaprosessejaan. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet myös lukuisia järjestelmäintegraatioita.

PET-keskukselle tehtyjen toimeksinantojen avulla Atostekille on kerääntynyt hyvin laaja kokemus PET-keskuksen toiminnasta ja siihen liittyvistä vaatimuksista. Vuonna 2012 Turun PET-keskus valitsi Atostekin historiansa suurimman, miljoonaluokan IT-hankkeen toteuttajaksi, jonka tarkoituksena oli luoda maailman ensimmäinen koko PET-keskuksen kattava toiminnanohjausjärjestelmä.

Hyödyt asiakkaalle

Atostekin työn tuloksena Turun PET-keskus on kyennyt tekemään enemmän tutkimuksia samoilla resursseilla. Järjestelmä on jopa puolittanut syöpäpotilaiden kiireellisten tutkimusten läpimenoajat. IT-projektien ohessa myös toimintaprosessit, tietojen jäljitettävyys ja seuranta ovat kehittyneet.

PET ERP

PET ERP on toiminnanohjausjärjestelmä PET-kuvantamiskeskusten käyttöön. Se hallitsee PET-keskuksen resursoinnin, tutkimusten aikataulutukset, tutkimusdatan kirjauksen sekä lääkevalmistuslaboratorion varastonhallinnan. PET ERP sisältää GMP-vaatimukset täyttävän LIMS-järjestelmän.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Atostek Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Turun PET-keskus

Lisätietoja

Yritysprofiili Atostek kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Atostek kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Atostek - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Atostek - Muita referenssejä

Atostek - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia