Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Meritietoportaalin front-end toteutus ja sisällön toimittaminen

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Suomen ympäristökeskus

Tarjoukset 03.08.2018 klo 00.00 mennessä

Suomen Ympäristökeskuksen (SYKE) Merikeskus koordinoi Suomen kansallisen Meritietoportaalin rakentamista vuosina 2017-2020. Meritietoportaalin tarkoituksena on koota yhteen merialan toimijoiden tietoa ja aineistoja, luoda helppokäyttöisiä käyttöliittymiä tietoihin ja parantaa näin aineistojen hyödynnettävyyttä. Hankkeen toteuttavat yhteistyössä kymmenen meritietoa ja meriaineistoja tuottavaa organisaatiota Suomesta. Meritietoportaali-sivusto julkaistaan osoitteessa itameri.fi. Sen ensisijainen kieli on Suomi. Sivustosta on hankkeen ensimmäisessä vaiheessa luotu prototyyppi joka koostuu 13 osiosta. Prototyyppiä varten on tehty suunnitelma sivuston rakenteesta, visuaalisesta ilmeestä ja osasta sivuston toiminnallisuuksista. Tämä tarjouspyyntö koskee Meritietoportaalin front-end toteutusta ja sisällön editointia. Julkaisujärjestelmän tulee rakentamaan toinen toimittaja, jonka kanssa yhteistyössä tarjoaja toteuttaa sivuston valmiiksi. Työ tulee toteuttaa 31.5.2019 mennessä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia