Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Meritaito kehittää Power BI -raportointiaan Invencon avulla

ReferenssiMeritaito on yksi Itämeren alueen johtavista vesialueiden kehittäjistä ja korkeaan teknologiaan perustuvien palvelujen tarjoajista.


Heillä oli syksyllä 2018 tarve lähteä kehittämään koko organisaation laajuista raportointia. Heillä oli tehty perusjärjestelmien uusimista (esimerkiksi kirjanpitojärjestelmä), missä samalla oli aloitettu korvaamaan Qlikview-pohjaista raportointia Microsoftin ratkaisuilla.

Perusjärjestelmän toimittaja oli rakentanut alustavan Azure-pohjaisen PowerBI-ratkaisun. Raporttien muoto, sisältö ja vasteaika eivät vastanneet loppukäyttäjien odotuksia ja käyttötarpeita.

Invenco valikoitui toimittajaksi Meritaidon saamien suosituksien pohjalta

Ensimmäisessä vaiheessa tehtiin nykyratkaisun läpikäynti, ensimmäisen toteutusvaiheen määrittely ja yhden raportin ulkoasun toteuttaminen työpajatyyppisellä lähestymistavalla. Seuraavassa vaiheessa tehtiin ensimmäinen varsinainen toteutusvaihe. Tämän jälkeen ratkaisua on kehitetty edelleen iteratiivisella lähestystavalla pieninä osakokonaisuuksina.

“Olen erittäin tyytyväinen, että olemme saaneet Invencon mukaan kehittämään raportointia. Ilman Invencon Microsoft -asiantuntemusta emme olisi itsenäisesti päässeet liikkeelle ja saaneet hanketta eteenpäin”, toteaa Meritaidon talousjohtaja Sari Kankkunen.

”Meritaito löysi Invencon suosituksen kautta ja olemme pystyneet todistamaan osaamisemme ja auttamaan Meritaitoa raportoinnin kehittämisessä”, kommentoi Invencon myynti- ja markkinointijohtaja Petri Räsänen.

Lisätietoja: Petri Räsänen, petri.rasanen@invenco.fi, + 358 50 516 0525


Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Meritaito
Ajankohta: 2015 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Microsoft PowerBI

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia