Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Meripelastusseura ERP-järjestelmä ja verkkopalvelu

ReferenssiSuomen Meripelastusseura on vuonna 1897 perustettu valtakunnallinen vapaaehtoisten meri- ja järvipelastusyhdistysten keskusjärjestö, jonka toiminta perustuu yksittäisten meripelastajien auttamishaluun ja pyyteettömään työhön. Meripelastusseuran päätehtävä on auttaa merihätään joutuneita rannikolla ja sisävesillä. Lisäksi seura edistää toiminnallaan yleistä veneilyturvallisuutta ja hyvää merimiestapaa.

Meripelastusseuralla on noin 150 pelastusalusta rannikolla ja sisävesillä Hangosta Inariin. Alukset on jaettu viiteen pelastusveneluokkaan sekä pelastusristeilijä- ja apuveneluokkiin. Seuran toiminta- ja koulutuskeskus sijaitsee Bågaskärissä Inkoon ulkosaaristossa.

W3 toimii Meripelastusseuran strategisena kumppanina vastaten siitä, että kriittiset tietojärjestelmät edesauttavat järjestön ydintehtävän toteuttamista. Näitä toisiinsa integroituja järjestelmiä ovat mm. järjestötoiminnan tarpeisiin suunniteltu Messi-toiminnanohjaus, hälytysjärjestelmä sekä julkinen verkkopalvelu.

Järjestö-ERP

Meripelastuseuran “Messi”-toiminnanohjausjärjestelmä on järjestön toiminnan keskipiste. Jäsenrekisteri, taloushallinto, toimintakalenteri, materiaali- ja kuvapankki, viestintä ja koulutus ovat kaikki samassa paikassa eikä mitään tietoa tarvitse päivittää kuin kerran.
Koska sama järjestelmä on käytössä kaikilla alueyhdistyksillä ja jäsenillä, pysyy käyttäjäkokemus samanlaisena vaikka yhdistys tai tehtävä vaihtuisi.

Huomionarvoista on, että Messin avulla hallinnoidaan isoa kalustomäärää; yksittäisistä navigaattoreista pelastuslauttoihin ja aina arvokkaisiin pelastualuksiin asti. Näin Meripelastusseuralla on hädänkin hetkellä tarkka ja reaaliaikainen tieto siitä millaista kalustoa on pelastustehtävien suorittamiseen saatavilla.

Verkkopalvelun toteutus multisite-tekniikalla

Toteutimme julkisen verkkopalvelun Multisite Drupal -asennuksena, joka sisältää kattojärjestön ja aluejärjestöt mukaanlukien 62 sivustoa. Jokainen sivusto on integroitu toteuttamaamme Messi-toiminnanohjausjärjestelmään.

Hälytysjärjestelmä pelastaa henkiä

Toteutimme toiminnanohjausjärjestelmään automatisoidun hälytysjärjestelmän, joka sananmukaisesti pelastaa ihmishenkiä. Automaattipuhelu- ja SMS-teknologioiden avulla Meripelastusseura pystyy hetken varoitusajalla reagoimaan avuntarpeeseen koko maassa vuorokauden ympäri, seitsemänä päivänä viikossa.

Käyttöönotto on ollut suuri menestys

Uuden tietojärjestelmän käyttöönotto, varsinkin krittisen, on aina haastava prosessi. Tässä tapauksessa onnistumisen mittarina on käytetty järjestelmän ja sen eri osien käyttömääriä, jotka ovat olleet vuositasolla useiden kymmenien prosenttien kasvu-uralla.

Pinterest
Referenssin infoboxi
City Dev Labs logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Meripelastusseura ry
Ajankohta: 2011 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joonas Koski

Lisätietoja

Yritysprofiili City Dev Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Viestintä
Myynti
Taloushallinto
Logistiikka
BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Maksaminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Koulutus

Siirry yrityksen profiiliin City Dev Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

City Dev Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

City Dev Labs - Muita referenssejä

City Dev Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia