Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MER-Yhtiöt tehosti kirjanpitoaan ohjelmistorobotiikalla

ReferenssiMER-Yhtiöt Oy tarjoaa kirjanpito-, tilitoimisto- ja isännöintipalveluita sekä sijaintikunnassaan Järvenpäässä että Uudellamaalla. MER-isännöinti tuottaa palveluita taloyhtiöille vankalla kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Tilitoimistopuolen asiakkaina ovat menestystä hakevat pienet, keskisuuret ja vasta aloittavat yritykset.

MER-Yhtiöiden laajan toiminnan kulmakiviä ovat laadukas palvelu ja osaaminen sekä ketterä kumppanuus. Näiden toteutuminen edellyttää jatkuvaa modernia liiketoimintojen kehittämistä. MER-Yhtiössä uskotaan, että panostukseen käytetty aika tulee takaisin moninkertaisena ja näkyy lopulta parempana asiakaskokemuksena.

Lähtötilanne ennen työn automatisointia

Jouhevan ja säädösten mukaisen toiminnan turvaamiseksi yhtiössä suoritetaan laaja-alaisesti erilaisia rutiinitöitä. Näitä töitä hoidetaan säännöllisesti päivittäin ja viikoittain. Ennen automaatiota työn tekeminen vei paljon yhden ihmisen aikaa ja oli yksitoikkoista hiirellä klikkailua. Työntekijälle aiheutui murhetta ja stressiä siitä, että joukko työvaiheita muistetaan suorittaa oikein. Näihin haasteisiin MER-yhtiössä havahduttiin ja niihin haluttiin ratkaisu.

MER-Yhtiöiden toimitusjohtaja Jutta Mero kertoo, että Rajobitin ohjelmistorobotiikka muutti asioita huolettomampaan suuntaan.Robotti sai hommia taloushallintojärjestelmän tehtävistä

Alkukartoituksen jälkeen päätettiin, että ohjelmistorobotti rakennetaan työskentelemään taloushallintojärjestelmään. Vaikka taloushallintajärjestelmät ovat tänä päivänä kehittyneitä ja suurilta osin automatisoituja, ne jättävät ihmiselle huomattavan määrän manuaalista työtä. Tämän työn suorittamiseen kuluu paljon aikaa. Myös huoli ja stressi siitä, että kaikki tarpeellinen naputtelu on tehty, kuormittaa prosessista vastuussa olevaa työntekijää. 

"Ennen ohjelmistorobotiikkaa huoli ja stressi kuormittivat työntekijää."

Ohjelmistorobotin tehtäväksi määritettiin tilioteaineiston siirto kirjanpitoon. Robotti käy joka sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tekemässä työnsä ja lähettää sähköpostilla raportin siitä, kuinka työ onnistui ja kauan siihen meni aikaa. 

Ohjelmistorobotiikasta ei tarvitse ymmärtää mitään

Parasta yhteistyössä Rajobitin kanssa on ollut Meron mukaan helppous. Ensimmäiseksi pidettiin etäpalaveri, jossa Mero kävi Rajobitin RPA-kehittäjän kanssa läpi automatisoitavan työprosessin vaiheet jakamaltaan tietokoneen näytöltä. Tapahtumat nauhoitettiin, minkä jälkeen kehittäjä ohjelmoi robotin tekemään sen, mitä videolla näkyi. Lopuksi robotti testattiin ja kaikki oli valmista.

"Robotiikan hankkiminen on ollut helppoa."

- Homma on sujunut moitteettomasti, eikä ohjelmistorobotiikasta tarvitse itse tietää mitään. Rajobitin asiantuntijat tietävät ja tekevät kaiken robotin ylläpito mukaan lukien, Jutta Mero kertoo tyytyväisenä.

Rpa tehosti työprosessia ainakin nelinkertaisesti

MER-Yhtiöissä on huomattu, että uuden digikollegan työskentely on ripeää, sujuvaa ja virheetöntä. Konkreettisia hyötyjä on tullut useita. Kuukausiyhteenvetojen koostaminen on nopeutunut huomattavasti ja kirjanpito on tarkempaa ja reaaliaikaisempaa. Myös sairaslomakäytännöt hoituvat nyt kevyemmin. Robotin ansiosta muille ei työntekijöille ei kerry sairastumisen aikana enää niin paljon ylimääräistä työtä ja kuormitusta.

Ohjelmistorobotti on niin nopea sille suunnatuissa tehtävissä, että MER-Yhtiöissä on jo alustavasti suunniteltu käytön laajentamista muihin tällä hetkellä manuaalisesti tehtäviin rutiinitöihin. Robotti tekee kuukauden työn noin puolessa tunnissa, kun taas ihmisellä siihen kuluisi ainakin nelinkertainen määrä.

TOP 3 hyödyt: "Tehokkuus, ajan säästö ja murheiden vähentyminen."

- Kun puhutaan ohjelmistorobotin myönteisistä vaikutuksista, niin kolme välittömästi mieleen tulevaa positiivista asiaa ovat tehokkuuden lisääminen, ajansäästö ja murheiden vähentyminen. Hyödyt ovat selvät ja huomattavat, Mero tiivistää.

Suosittelija:

Homma on sujunut moitteettomasti, eikä ohjelmistorobotiikasta tarvitse itse tietää mitään. Rajobitin asiantuntijat tietävät ja tekevät kaiken robotin ylläpito mukaan lukien.

Jutta Mero, toimitusjohtaja, MER-Yhtiöt

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rajobit Oy logo

Tiedot

Tilaaja: MER-Yhtiöt, Tilitoimistot ja isännöinti
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jutta Mero, toimitusjohtaja

Lisätietoja

Yritysprofiili Rajobit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
Vuokratyövoima

Omat tagit

rpa
RPA-hanke
ohjelmistorobotti
ohjelmistorobotiikka
ketterä ohjelmistokehitys
Ohjelmistoautomaatio

Siirry yrityksen profiiliin Rajobit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rajobit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rajobit - Muita referenssejä

Rajobit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia