Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Menestystarinaa rakentamassa – yhdessä POP Pankin kanssa

ReferenssiAsiantuntijamme ovat toimineet POP Pankin kärkihankkeissa muun muassa ketterinä projektipäällikköinä ja Business Analysteinä.

POP Pankilla on tutkimusten mukaan pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat. Tyytyväiset asiakkaat saavutetaan hyvällä asiakaspalvelulla sekä ensiluokkaisilla tuotteilla ja palveluilla. Taskmill on ollut auttamassa POP Pankkia tuotekehityksen ketterässä projektinhallinnassa vuodesta 2018 lähtien.

Ketterän projektinhallinnan ammattilaiset ovat vetäneet POP Pankin kriittisimpiäkin kehityshankkeita ja samalla järkevöittäneet tekemisen malleja. Asiantuntijat ovat suunnitelleet toimivat ja tehokkaat menetelmät hankkeiden reunaehdot yhdessä POP Pankin edustajien kanssa, tietyt erityispiirteet huomioiden.

“Taskmillin ketterän projektinhallinnan ammattilaiset ovat vetäneet ammattitaitoisesti hankkeitamme antamamme strategian mukaisesti. Asiantuntijat ovat ottaneet kopin nopeasti ja lähteneet viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin”, kertoo POP Pankin CIO Rainer Sahlberg.

Taskmillin ketterä projektipäällikkö koordinoi POP:n mobiilipankin uudistuksessa monitoimittajaprojektia. Tätä ohjasi Pankin liiketoiminta ja mukana oli mobiili- ja pankkijärjestelmätoimittaja. Projekti tehtiin alusta loppuun ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

Taskmillin Agile Leadership Consultant Elina Kervinen toimi projektipäällikkönä kansainvälisessä ja hyvin kompleksisessa järjestelmäuudistushankkeessa ja osan ajasta myös Program Directorin sijaisena. Elinan ansiosta POP Pankin liiketoimintatiimit siirtyivät työskentelemään ketteristä menetelmistä tutuin metodein.

“Sekä kommunikaatio että työn läpinäkyvyys parani selkeästi, kun aloimme hallita tekemistämme ketteristä menetelmistä tutuin metodein ja työkaluin”, Program Director Juha Hallikas kertoo.

Ketterän projektinhallinnan lisäksi Taskmillin asiantuntijat ovat toimineet POP Pankin projekteissa finanssialan asiantuntijatehtävissä. Business Analyst Consultant Elina Jokinen on osallistunut järjestelmäuudistushankkeen lainatuoteportfolion yksinkertaistamiseen ja raportointikokonaisuuden koordinointiin.

POP Pankin hankkeissa on päästy viime vuosina toteuttamaan finanssialan hienoimpia uudistuksia. Tulevaisuudessa siintääkin varmasti monta mielenkiintoista kehityshanketta, joissa Taskmill voi olla osaltaan apuna rakentamassa pankkiryhmän menestystarinaa.

Suosittelija:

Taskmillin ketterän projektinhallinnan ammattilaiset ovat vetäneet ammattitaitoisesti hankkeitamme antamamme strategian mukaisesti. Asiantuntijat ovat ottaneet kopin nopeasti ja lähteneet viemään asioita määrätietoisesti eteenpäin.

Rainer Sahlberg, POP Pankin CIO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taskmill Oy logo

Tiedot

Tilaaja: POP Pankki
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Elina Kervinen, CEO & Agile Leadership Consultant, elina.kervinen@taskmill.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Taskmill kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Taskmill kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taskmill - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Taskmill - Muita referenssejä

Taskmill - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia