Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Menestyksekäs tuotekehitysmatka Ukko Pron kanssa!

BloggausGateway Finland ja UKKO Pro aloittivat tuotekehitysyhteistyön vuonna 2016. Yhteisenä tavoitteena oli UKKO Pron sähköisen taloushallintajärjestelmän menestyksekäs lanseeraus. UKKO Pro tarjoaa yrityksille ulkoistettuja kirjanpitopalveluita ja auttaa täten yrityksiä keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Kehitetty tuote kerää kaikki taloushallinnon toiminnot yhden digitaalisen katon alle. Gateway on ollut mukana toimittamassa arkkitehtuuria, designiä ja kehityspalveluita yhdessä UKKO Pron oman tiimin kanssa. Tuote on nyt onnistuneesti lanseerattu ja sille on lyhyessä ajassa kertynyt yli 7 tuhatta käyttäjää.

“Me UKKO Pro:lla kehitämme kokonaisvaltaista taloushallinnan palvelua ja ensimmäinen tuotteemme on pilvipohjainen laskutusjärjestelmä, joka auttaa yrityksiä siirtymään sähköiseen kirjanpitoon. Kehitetty järjestelmä pitää sisällään haastavaa logiikkaa, edistyneitä prosesseja ja toiminnallisuuksia taatakseen ehdottoman luotettavan ja helppokäyttöisen palvelun asiakkaillemme. Gatewayn tuella olemme saavuttaneet tavoitteemme ja matkan varrella asettaneet uusia tavoitteita ja päämääriä. Olemme onnistuneesti julkaisseet ensimmäiset palvelumme ja saaneet paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Nyt olemme siirtymässä uuteen vaiheeseen kehitystyössä. Yhteistyö Gatewayn kanssa on toiminut hyvin ja olemme tyytyväisiä kumppaniimme.”

– Vili Lappalainen, COO UKKO Pro, UkkoPro

Pinterest
Gateway Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gateway Digital kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Gateway Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gateway Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gateway Digital - Muita referenssejä

Gateway Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia