Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Meira Nova - Monipuoliset valikoima- ja hankintaratkaisut

ReferenssiMeira Nova Oy on 25-vuotias tukkukauppa, joka on erikoistunut palvelemaan ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja julkisen sektorin suurkeittiöitä. Meira Nova on osa S-ryhmää.

Mediasignalin ja Meira Novan yhteistyö alkoi vuonna 2015, jolloin Meira Nova etsi verkkopalvelunsa uudistamiseen kumppania. Mediasignal otti haasteen vastaan ja lähti kehittämään uutta palvelukokemusta Meira Novan nykyisille ja uusille asiakasryhmille.


Räväkkää ja erottuvaa ilmettä kaivattiin
Yhtenä uudistuksen lähtökohtana oli Meira Novan visuaalinen ilme. Vanha visuaalinen ilme oli tullut tiensä päähän. Verkkosivuston tavoitteena oli myös uusien asiakkaiden herättely ja liidien kerääminen.

Lisäksi oli ratkaisevaa, miten laaja 21 000 nimikkeen tuotevalikoima tuodaan esiin riittävällä tarkkuudella ilman, että tuoteyksiköitä nostetaan sivustolle.

Lopputuloksena Meira Novalle toteutettiin responsiivinen verkkosivusto, joka sai räväkän ja kilpailijoista erottuvan ilmeen. Tuotevalikoima tuotiin sivustolle tuoteryhmittäin ja valikoimasta korostettiin yksittäisiä pienempiä tuotekokonaisuuksia.

Uusi sähköinen asiakaspalvelu­kanava
Uudistunut verkkosivusto palvelee nyt aiempaa paremmin sekä vanhaa että uutta asiakaskuntaa. Yhteydenotto on helppoa ja asiakasta ohjataan hyvin vahvasti ottamaan yhteyttä.

Sivustolle liitettiin myös oma Chat-palvelu, joka palvelee asiakkaita arkisin 9-21. Chat-palvelu tuo asiakaspalvelun uudelle ulottuvuudelle, jolloin asiakkaan tarpeeseen todella halutaan vastata.

Suosittelija:

Yhteistyö Mediasignalin kanssa on sujunut mutkattomasti. Kaikki sopimamme on hoidettu täsmällisesti ja asioihin perehtyen. Pidämme mielellämme Mediasignalin kumppanina jatkossakin!

Leena Honkaniemi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediasignal Group logo

Tiedot

Tilaaja: Meira Nova

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediasignal Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

typo3
konseptisuunnittelu
chat

Siirry yrityksen profiiliin Mediasignal Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediasignal Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mediasignal Group - Muita referenssejä

Mediasignal Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia