Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mehiläinen: Verkkosivu-uudistus ja yhtenäisen brändikokemuksen takaaminen kaikissa kanavissa

ReferenssiTerveydenhuollon toimijan Mehiläisen uudistaessa laajoja verkkosivustojaan Siteimprove auttoi uudistustyössä ja laadunhallinnassa. Kehitystyön edistymistä pystyi seuraaman reaaliajassa, minkä ansiosta tiimin oli helppo tietää, että kaikki sujui suunnitellusti.

Verkkosivu-uudistus

- Verkkosivustomme uudistuksen tavoitteena oli ajanvarauksen helpottaminen, sivuston hakutoiminnon parantaminen sekä tietenkin näkyvyyden parantaminen Googlessa. Valitsimme Siteimproven kumppaniksemme uudistustyöhön, koska vastaavia toimijoita on vähän markkinoilla. Lisäksi koimme tärkeäksi palvelun olevan suomenkielinen sekä helppokäyttöinen, toteaa Digital Marketing Manager Mehiläisen Emilia Dermedesiotis.

Ennen uudistusta Mehiläinen keskittyi sivuston laadun ja näkyvyyden parantamiseen. Ennen uudistustyötä sekä sen aikana Mehiläinen kävi yhdessä Siteimprove kanssa läpi mitä korjaustöitä pitäisi tehdä parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Siteimproven mittarit auttoivat parantamaan sivuston löydettävyyttä sekä sisällönlaatua.

Emilia huomauttaa, että myös työkalun ketteryys on tehnyt työskentelystä nopeampaa ja proaktiivisempaa. Ilman Siteimprovea tarvittava kehitystyö tehtäisiin vasta jälkikäteen, mikä ei ole kustannustehokasta. - Siteimproven ansiota meidän on ollut helppo varmistaa, että uudistettujen sivustojen laatu vastaa samaa kuin laatu muissa brändimme kanavissa, Emilia mainitsee.

Sivustojen hallinta tiimien kesken

Sivustouudistuksen lisäksi Mehiläinen on onnistunut kehittämään isojen sivustojensa hallintaa Siteimproven avulla.

Mehiläisellä on myös useita eri henkilöitä työskentelemässä sivustojen parissa.

Emilia korostaa, että työkalu on helpottanut työtehtävien jakamista oikeille henkilöille sekä varmistanut työn läpinäkyvyyden projektityöntekijöiden, sisällöntuottajien ja sivustonkehittäjien kesken. Sivuston laadunvarmistaminen ja Google-näkyvyyden kehittäminen helpottuu, kun kaikki työskentelevät samalla alustalla ja näkevät oman panoksensa vaikutuksen.

- Suosittelen Siteimproven työkalua kaikille, joilla on useita verkkosivustoja ja joissa on laaja määrä sivuja. Siteimprove on helpottanut sivustojen hallintaa, Emilia toteaa.

Lisäksi Siteimproven tiimin aktiivisuus ja tiivis yhteistyö Mehiläisen kanssa on auttanut hyödyntämään työkalua parhaiten ja kokonaisvaltaisesti kehitystyössä.

Suosittelija:

"Siteimproven ansiosta meidän on ollut helppo varmistaa, että uudistettujen sivustojen laatu vastaa samaa kuin laatu muissa brändimme kanavissa."

Emilia Dermedesiotis

Pinterest
Referenssin infoboxi
Siteimprove Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mehiläinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Siteimprove kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Webkehitys

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siteimprove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Siteimprove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Siteimprove - Muita referenssejä

Siteimprove - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia