Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MediMatcher — Terveys- ja hoitoalan ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty rekrytointisovellus

ReferenssiMediMatcher on terveys- ja hoitoalan ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty rekrytointisovellus. Työnhakijat pääsevät anonyymisti luomaan ammattilaisprofiileja, hakemaan ja kontaktoimaan työnantajia. Työnantajat voivat luoda työpaikkaprofiileja sekä kontaktoida hakijoita. Lisäksi työntekijät voivat MediMatcherissä kertoa anonyymisti ammattitaidostaan ja työnantajat työmahdollisuuksista ja muusta tarjottavastaan, joiden perusteella sovellus saattaa toisilleen sopivat osapuolet yhteen. Monipuoliset hakuvahdit ja sisäänrakennettu chat pitävät palvelun relevanttina ja aktiivisena.

Uudistettu palvelu julkaistiin onnistuneesti ja siihen on liittynyt satoja uusia hakijoita sekä kymmeniä uusia työnantajia. Uudistetun palvelun käyttöaste on kasvanut moninkertaisesti aiempaan palvelun verrattuna. Siitä on tullut todellinen työkalu rekrytoijien ja rekrytoitavien välille. Palvelun vastaamista tarkoitukseensa on nyt myös mahdollista mitata paremmin, kun analytiikassa voidaan tarkastella työnantajien ja työntekijöiden todellisen interaktion määrää ja laatua. Palvelu on juuri avautunut uudelle markkina-alueelle Ruotsiin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bildy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: MediMatcher
Ajankohta: 2022 - 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Bildy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Node.js
React

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Bildy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bildy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Bildy - Muita referenssejä

Bildy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia