Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Media Tailorin innovatiivinen palvelualusta mahdollistaa Musiikkimuseo Fame:n digitaalisen museoelämyksen

ReferenssiSyksyllä 2019 kauppakeskus Triplaan avatttu Musiikkimuseo Fame hyödyntää kotimaista teknologiaa digitaalisten aineistojen ja sisältöjen hallintaan.

Media Tailorin kehittämä palvelualusta avaa mahdollisuuden Musiikkimuseo Fame:n kävijöille nauttia musiikista ennennäkemättömällä tavalla. Fame:ssa esitettävät sisällöt tuodaan ja julkaistaan keskitetysti aplikaatioiden käyttöön Media Tailorin palvelualustalla.

Media Tailorin ja Musiikkimuseo Fame:n yhteistyö avaa ennenkokemattomia ulottuvuuksia perinteiseen museokäyntiin. Media Tailor on kotimainen palvelukokonaisuus median tallennukseen, tuotantoon, hallintaan ja julkaisuun.

"Hienoa, kun löysimme kotimaisen palvelun, joka pystyy hallitsemaan kaiken meidän tarvitseman median. Media Tailorin moderni palvelualusta mahdollistaa museossa esiteltävän aineiston keskitetyn hallinnan. Media Tailorin tarjoama mediakirjasto kokonaisuus välittää kuvaa, ääntä ja dataa suoraan museokävijoiden käytössä oleviin applikaatioihin," musiikkimuseo Fame:n hallituksen puheenjohtaja

Mikko Vanni kommentoi.

Musiikkimuseo Fame:ssa nykyajan teknologialla on keskeinen osa esine- ja kuvakerronnan rinnalla. Tämä mahdollistaa tilojen muuntumisen uudenlaisiksi, monitasoisiksi musiikki- ja museoelämyksiksi. Musiikkimuseon yksi tavoite on esitellä ja myös viedä maailmalle nuorten kotimaisten teknologiayritysten virtuaalitodellisuuteen ja lisättyyn todellisuuteen liittyviä keksintöjä, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia soiton, laulun ja tanssin iloista uusilla tavoilla.

"Yhteistyö Musiikkimuseon kanssa on selkeä signaali siitä kuinka digitaalista sisältöä hyödynnetään koko ajan enemmän ja uusissa paikoissa. Median ja muun digitaalisen aineiston hallinnan rooli kasvaa jatkossa kaikissa organisaatioissa," kertoo Markus Paul, Media Tailorin toimitusjohtaja.

"Media Pocketin käyttöliittymä oli alusta alkaen selkeä ja helppokäyttöinen. Media Pocket antaa FAME-alustalle mahdollisuuden normalisoida, arkistoida ja järjestää mediaresursseja erinomaisella tavalla. Lisäksi kaikki mediatiedostot ovat turvallisia ja nopeasti saatavilla. Keskitetty alustaratkaisu säästää paljon aikaamme," kommentoi Benjamin Herala, Finnish Music Hall of Famen teknologiajohtaja.

https://mediapocket.io/

Suosittelija:

”FAME-alusta oli aluksi vain visio. Oli hienoa nähdä, kuinka visio toteutui Media Pocketin avulla. Kun FAME-alusta laajenee kansainvälisille markkinoille, on ratkaisevan tärkeää, että kumppanimme ovat kykeneviä ja sitoutuneita tähän konseptiin. Meillä on helppo luottaa Media Tailoriin myös tulevaisuudessa. ”

Olli Ilmolahti, Broad Member, Finnish Music Hall of Fame

Pinterest
Referenssin infoboxi
Media Tailor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Finnish Music Hall of Fame
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Markus Paul, CEO, Media Tailor

Lisätietoja

Yritysprofiili Media Tailor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Sidosryhmä
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Media Tailor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Media Tailor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Media Tailor - Muita referenssejä

Media Tailor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia