Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Med Group Oy ja Chilit Oy solmivat kattavan sopimuksen ICT-palveluiden ulkoistuksesta

BloggausKotimainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Med Group Oy ja ICT-ratkaisuihin keskittynyt Chilit Oy solmivat kattavan sopimuksen ICT-palveluiden ulkoistuksesta. Sopimus sisältää n. 400 loppukäyttäjän työasemaympäristön palvelut kokonaisuudessaan. Chilit tuottaa Help Desk -palvelut, laitteiden elinkaaripalvelut sekä ympäristön kehittämisen ja ylläpidon tehtävät Med Groupin henkilöstölle. Aiemmin yritykset ovat toimineet yhteistyössä palvelinten valvonnassa ja ohjelmistojen lisenssipalveluissa. Työasemapalvelut kattava sopimus on luonteva jatko yhteistyölle.

Med Group:n strategia on olla merkittävä toimija valitsemillaan liiketoiminta-alueilla. ICT-palveluiden ulkoistus tukee Med Groupin strategiaa ja voimakasta liiketoiminnan kasvua. Kasvun edellytyksenä on toimivat ICT-palvelut ja laadukkaat tukipalvelut. Toimivan ICT-ympäristön ja oikeanlaisen kumppanin avulla mahdollistetaan henkilöstön keskittyminen sujuvaan asiakastyöhön.

Med Groupin tärkein arvo on luottamus, ja sitä edellytetään myös kumppaneilta. "Halusimme ICT-palveluiden tuottajaksi kumppanin, jolla on kyky tukea kasvuamme ja liiketoimintaamme sekä vapauttaa meiltä aikaa oman ydinalueemme tehtäviin. Chilit on osoittautunut luottamuksemme arvoiseksi ja käyttäjiemme tyytyväisyys Chilitin palveluihin on ollut heti alusta saakka korkea", kertoo Med Groupin tietohallintojohtaja Jussi Paasonen.

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys, joka tunnetaan nimellä Onni. Yrityksen omistaa suomalainen Tradeka-Yhtiöt Oy. Päätoimialat Med Groupilla ovat hoivapalvelut, ensihoito sekä hammaslääkäri- ja lääkäripalvelut julkiselle terveydenhuollolle.

Chilit Oy tuottaa kokonaisvaltaisesti asiakkailleen moderneja IT-palveluita ja auttaa asiakkaitaan siirtymään tuottavampaan sekä turvallisempaan työympäristöön vaivattomasti.

Pinterest
Chilit Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Chilit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Järjestöt ja yhdistykset
Koulutusala
Pankki ja vakuutus
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

IT-ulkoistus
IT-ulkoistuspalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Chilit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Chilit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Chilit - Muita referenssejä

Chilit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia