Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Matkailualan yrityksen verkkosivuston uudistus

ReferenssiOkkolan lomamökit sijaitsee idyllisessä Puumalan Niinisaaressa, keskellä Saimaan kaunista saaristoa. Yritys on tarjonnut mökkivuokrausta ja ravintolapalveluita yli 35 vuoden ajan, yhdistäen perinteet ja modernin mökkielämän ainutlaatuisella tavalla. Perustajansa, Eijan ja Aaron Okkolan, aloittaessa toiminnan vuonna 1966, he asettivat perustan, jolle Okkolan lomamökit on rakentunut ja joka nyt jatkuu jo kolmannessa polvessa.

Okkolan lomamökit tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kokea aitoa saaristolaista elämäntapaa Saimaan sydämessä, jossa on tilaa ja rauhaa kaikille. Okkolan lomamökit on pysynyt perheyrityksenä, jossa yhdistyvät vahvat perinteet, intohimo luontoon ja halu tarjota vieraille unohtumattomia kokemuksia. Yritys on sitoutunut säilyttämään Saimaan alueen kauneuden ja tarjoamaan asiakkaille paitsi majoitusta myös elämyksiä, jotka kutsuvat palaamaan uudelleen.

Okkolan lomamökit oli meille jo entuudestaan tuttu kun vuonna 2018 uudistimme Okkolan lomamökkien silloisen verkkosivuston. Nyt kuusi vuotta myöhemmin, sivuston ulkoasu ja käytettävyys alkoivat tuntua vanhentuneilta, eivätkä ne palvelleet enää kävijöitä niin kuin alun perin oli tarkoitettu. Okkolan lomamökit oli valmis päivittämään verkkonäkyvyytensä ja ottamaan seuraavan askeleen palvelunsa ja mökkitarjontansa esittelyssä.

Teknologian jatkuva kehitys tarjosi jälleen uusia työkaluja ja toimintoja, jotka mahdollistivat entistäkin helppokäyttöisemmän ja visuaalisesti houkuttelevamman verkkosivuston luomisen. Asiakkaamme laaja ja eläväinen kuvapankki antoi meille lisäksi mahdollisuuden tuoda sivuston visuaalisen ilmeen eloon aivan uudella tavalla. Halusimme, että jokainen kuva kertoo tarinan ja kutsuu kävijät kokemaan Okkolan tarjoamat ainutlaatuiset lomakokemukset.

Sivuston rakenne oli myös tärkeässä roolissa, kun suunnittelimme päivitystä. Viiden kieliversion hallinta ja sisällön päivityksen helppous oli avainasemassa, jotta varmistimme, että sivustolta löytyy aina ajantasainen tieto eikä sivuston vaikeakäyttöisyys käyttäjän tai ylläpitäjän puolelta aiheuta ongelmia. Lisäksi keskeistä oli sivuston navigaation sujuvoittaminen, mikä tarkoitti etusivun ja mökkiesittelyn, sekä erityisesti suositun ravintolaosion toimivuuden varmistamista.

Päätavoitteena oli säilyttää Okkolan lomamökkien ainutlaatuinen henki ja perheyrityksen lämpö, samalla kun tarjottiin käyttäjäystävällinen ja visuaalisesti houkutteleva kokemus. Tämän saavuttamiseksi lähestyimme projektia kokonaisvaltaisesti, ottaen huomioon niin käytettävyyden, visuaalisuuden kuin teknisetkin yksityiskohdat.

Projektimme alkoi perusteellisella suunnittelulla ja tiiviillä yhteistyöllä Okkolan tiimin kanssa. Lähdimme suunnittelemaan yhdessä asiakkaan kanssa verkkosivuston ominaisuuksia ja rakennetta, jotka heijastelivat Okkolan Lomamökkien perinteitä ja heidän pyrkimystään tuoda mökkien ja alueen tunnelma verkkosivustolle. Uudistimme sivuston visuaalisen ilmeen kokonaisuudessaan säilyttäen kuitenkin samalla sivuston persoonallisen ja kodikkaan Okkolan lomamökkien hengen. Lisäksi etusivun ja mökkitietoja selkeytettiin entisestään, ja ravintolaosio sai uuden elävän ilmeen. Myös sivuston mobiiliystävällisyyteen panostettiin merkittävästi.

Okkolan lomamökkien verkkosivuston uudistusprojekti toteutettiin WordPress:lla, mikä mahdollisti jatkuvuuden ja sujuvuuden siirtymisessä vanhasta uuteen. Tällä kertaa panostimme kuitenkin entistä enemmän nykyaikaiseen ja käyttäjäystävälliseen ylläpitoon, valiten sisältöeditoriksi Gutenbergin johon toteutimme räätälöidyt sisältölohkot. Nämä päivitykset tarjosivat helpon ja intuitiivisen käyttökokemuksen sivuston ylläpidossa, mahdollistaen Okkolan tiimin päivittää sivuston sisältöä nopeasti ja vaivattomasti.

Mökkien varaamisen osalta säilytimme Johku-palvelun, jonka avulla varaukset on myös aiemmin tehty. Johku on nyt integroitu saumattomasti uudelle verkkosivustolle, joka on yhtä aikaa tuttu, mutta jonka ulkoasu on päivitetty vastaamaan verkkosivuston ilmettä. Johkun avulla Okkolan asiakkaat voivat edelleen helposti varata unelmiensa mökkiloman.

Projektin lopputuloksena oli uusi näyttävä verkkosivusto, joka tuo ilmeellään Okkolan henkeä ja houkuttelee tekemään varauksen. Lisäksi sivusto tarjoaa myös syvempää tietoa Okkolasta, sen historiasta ja ennenkaikkea mökeistä. Se yksinkertaisti merkittävästi mökkien vuokrausta ja ruokailupalveluiden varauksia, mikä parantaa vierailijoiden kokemusta ja rohkaisee heitä palaamaan yhä uudelleen Okkolan ainutlaatuisiin Saimaan maisemiin.

Tutustu Okkolan lomamökkien uusittuun verkkosivustoon

Suosittelija:

Yhteistyö lähti liikkeelle sujuvasti ja työt lähtivät ripeästi käyntiin. Aloituspalaveri oli jo seuraavalla viikolla. Projektilla oli nimetyt vastuuhenkilöt ja viestiminen tiimin kanssa oli vaivatonta. Palaverit toteutuivat suunnitellusti ja olivat napakoita. Kaikki meidän toiveet ja muutosehdotukset kuunneltiin tarkalla korvalla. Demoversiosta pääsimme seuraamaan sivujen valmistumista ja kommentoimaan niitä. Sivuista tuli meidän näköiset. En olisi etukäteen uskonut että nettisivuuudistuksen voi toteuttaa näin helposti ja nopeasti. Kiitos Groteski!

Paula Okkola

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mainostoimisto Groteski Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Okkolan lomamökit
Ajankohta: 2024
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Paula Okkola

Lisätietoja

Yritysprofiili Mainostoimisto Groteski kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Graafinen suunnittelu
Integraatiot

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Mainostoimisto Groteski kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mainostoimisto Groteski - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mainostoimisto Groteski - Muita referenssejä

Mainostoimisto Groteski - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia