Matkahuolto hyödyntää InControl Vuoro -sovellusta työvuorojen suunnitteluun

Matkahuolto on ottanut InControl Vuoro -työvuorosovelluksen käyttöönsä helpottaakseen päivittäistä työvuorosuunnittelua.

Syksyllä 2017 Matkahuollon kunkin toimipisteen työvuorosuunnittelu tehtiin erillisissä Excelissä ja sähköposteissa. Matkahuollolla oli noin 80 erillistä exceliä, joissa työvuoroja suunniteltiin.

Päivittäisessä tekemisessä muutoksen tekeminen oli erittäin vaivalloista ja kaikkien muutosten hallinnointi mahdotonta – etenkin toimipisteiden välillä. Työvuorosuunnittelu vei työnjohtajien aikaa suhteettoman paljon.

Talven 2018 aikana asiakas otti käyttöönsä InControl Vuoro -työvuorosuunnitteluratkaisun. Tällä hetkellä asiakkaalla yhtenäinen selainpohjainen ratkaisu, missä kaikilla työnjohtajilla ja päälliköillä on yhtenäinen näkemys työvuoroihin yli toimipisteiden.

Näkymä on reaaliaikainen, missä helposti saadaan näkemys, missä on vapaita resursseja ja missä pullonkauloja. Tämä auttaa etenkin muuttuvissa tilanteissa. Ratkaisun avulla työnjohtajien aika itse työvuorosuunnitteluun on pienentynyt huomattavasti. Ratkaisu pitää sisällään myös työvoimakustannuksien raportoinnin kustannuspaikoittain, jonka toteuttaminen aikaisemmin oli vaivalloista käsityötä. Ratkaisussa on tällä hetkellä yli 100 päivittäistä käyttäjää.

”InControl Vuoron avulla olemme saavuttaneet sen, mitä lähdimme hakemaan. Yhtenäisemmän näkymän resursseihin, nopeamman reagoinnin ja helpotuksen päivittäiseen työskentelyyn. Suosittelen myös muille, jotka taistelevat exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa”, toteaa Miska Vuorio, Matkahuollon talousjohtaja.

Lisätietoja:

Petri Räsänen, 050 516 0525, petri.rasanen@invenco.fi

Jorma Erkkilä, 040 0132119, jorma.erkkila@invenco.fi

Suosittelija:

”InControl Vuoron avulla olemme saavuttaneet sen, mitä lähdimme hakemaan. Yhtenäisemmän näkymän resursseihin, nopeamman reagoinnin ja helpotuksen päivittäiseen työskentelyyn. Suosittelen myös muille, jotka taistelevat exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa”

Miska Vuorio

Referenssi Matkahuolto hyödyntää InControl Vuoro -sovellusta työvuorojen suunnitteluun
Tilaaja: Matkahuolto
Ajankohta:2017 - 2018
Toimittajan yhteyshenkilö:
Petri Räsänen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Logistiikka
Tuotanto
Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Microsoft
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Toteutustyö
Valmisohjelmisto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa