Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Matkahuolto hyödyntää InControl Vuoro -sovellusta työvuorojen suunnittelussa

ReferenssiMatkahuolto on ottanut InControl Vuoro -työvuorosovelluksen käyttöönsä helpottaakseen päivittäistä työvuorosuunnittelua.

Syksyllä 2017 Matkahuollon kunkin toimipisteen työvuorosuunnittelu tehtiin erillisissä Excelissä ja sähköposteissa. Matkahuollolla oli noin 80 erillistä exceliä, joissa työvuoroja suunniteltiin.

Päivittäisessä tekemisessä muutoksen tekeminen oli erittäin vaivalloista ja kaikkien muutosten hallinnointi mahdotonta – etenkin toimipisteiden välillä. Työvuorosuunnittelu vei työnjohtajien aikaa suhteettoman paljon.

Talven 2018 aikana asiakas otti käyttöönsä InControl Vuoro -työvuorosuunnitteluratkaisun. Tällä hetkellä asiakkaalla yhtenäinen selainpohjainen ratkaisu, missä kaikilla työnjohtajilla ja päälliköillä on yhtenäinen näkemys työvuoroihin yli toimipisteiden.

Näkymä on reaaliaikainen, missä helposti saadaan näkemys, missä on vapaita resursseja ja missä pullonkauloja. Tämä auttaa etenkin muuttuvissa tilanteissa. Ratkaisun avulla työnjohtajien aika itse työvuorosuunnitteluun on pienentynyt huomattavasti. Ratkaisu pitää sisällään myös työvoimakustannuksien raportoinnin kustannuspaikoittain, jonka toteuttaminen aikaisemmin oli vaivalloista käsityötä. Ratkaisussa on tällä hetkellä yli 100 päivittäistä käyttäjää.

”InControl Vuoron avulla olemme saavuttaneet sen, mitä lähdimme hakemaan. Yhtenäisemmän näkymän resursseihin, nopeamman reagoinnin ja helpotuksen päivittäiseen työskentelyyn. Suosittelen myös muille, jotka taistelevat exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa”, toteaa Miska Vuorio, Matkahuollon talousjohtaja.

Lisätietoja:

Petri Räsänen, 050 516 0525, petri.rasanen@invenco.fi

Jorma Erkkilä, 040 0132119, jorma.erkkila@invenco.fi

Suosittelija:

”InControl Vuoron avulla olemme saavuttaneet sen, mitä lähdimme hakemaan. Yhtenäisemmän näkymän resursseihin, nopeamman reagoinnin ja helpotuksen päivittäiseen työskentelyyn. Suosittelen myös muille, jotka taistelevat exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa”

Miska Vuorio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Matkahuolto
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Logistiikka
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia