Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Matka Tikonista Fivaldiin: Porvoon Tilipalvelu (osa 1/2)

ReferenssiPorvoon Tilipalvelu Oy on perinteinen kirjanpito- ja veroneuvontapalveluita tarjoava tilitoimisto Porvoosta. Yrityksessä työskentelee 3 työntekijää. Porvoon Tilipalvelu on nyt uuden edessä, sillä yrityksessä ollaan vaihtamassa järjestelmää Tikonista Fivaldiin. 

”Ajauduimme etsimään uutta ohjelmistotaloa, koska nykyisen järjestelmän Tikonin toiminta loppuu pian. Vielä vuoden 2021 kevään tilinpäätökset voidaan tehdä Tikonilla, mutta tavoite on, että joulukuun 2021 tilinpäätökset tehtäisiin jo Fivaldilla,” kertoo Porvoon Tilipalvelun perustaja ja omistaja, Tarja Tuomi.

Ohjelmiston valinnassa tehtiin huolellista työtä

Uuden ohjelmiston hankintaprosessi aloitettiin jo loppuvuodesta 2019 ja eri vaihtoehtoja puntaroitiin pitkään. Lopulta Visma Fivaldi valikoitui Tikonin korvaavaksi järjestelmäksi. ”Meidän tarpeita ajatellen Fivaldi sopi meille kaikista parhaiten”, kertoo Tarja. “Meillä on edelleen paljon perinteisiä asiakkaita, joten koimme, että Fivaldin avulla pystymme parhaiten palvelemaan myös perinteistä asiakaskuntaa. Visma on vahva ohjelmistotalo, jolla on pitkät perinteet ja paljon tilitoimistoasiakkaita. Nämä olivat pääkriteerit, jotka vaikuttivat valintaan.”

Käyttöönottoprojekti etenee oman työn ohessa ja Visman avustuksella

Fivaldin käyttöönottoprojekti alkoi lokakuun loppupuolella. ”Käyttöönotto on sujunut tähän mennessä oikein hyvin ja meistä on pidetty hyvää huolta. On ollut sellainen tunne, että saadaan tukea käyttöönottoon. Teemme käyttöönottoa oman työn ohessa, ja se aiheuttaa toki välillä haasteita aikataulujen kanssa”, kertoo Tarja. 

”Tällä hetkellä teemme töitä Payrollin eli Fivaldin palkanlaskentaohjelmiston kanssa ja avaamme sinne palkkayrityksiä ja yritysten perustietoja. Sen jälkeen seuraava askel on tehdä alusta loppuun meidän oma yritys, eli siirtää kaikki meidän yritystä koskevat tiedot Fivaldiin. Siitä se sitten lähtee. Fivaldin kanssa ollaan vasta raapaistu pintaa, ja joulun jälkeen päästään perehtymään vielä syvemmälle itse ohjelmistoon”, kertoo Tarja.

Luottavaisin mielin ensi vuotta kohden

Ohjelmiston vaihdon yhteydessä manuaalista työtä tulee aina jonkin verran ja se työllistää tilitoimistoa. “Jossakin vaiheessa tulee varmasti kiire, koska näin pienellä porukalla kun tehdään, niin kaikki on tehtävä itse. Yhteistyö Visman kanssa on onneksi sujunut oikein hyvin”, kertoo Tarja.

Tulevaisuuden suhteen Tuomi on luottavainen: ”Hyvin luottavaisin mielin ollaan. Tietysti toivoisin, että ohjelmiston vaihto menisi mahdollisimman hyvin ja jouhevasti. Onneksi tykkään oppia ja tehdä uutta ja meillä suhtaudutaan todella hyvin uuden opetteluun. Me ollaan alkutaipaleella vasta. Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan.”

Lue seuraava osa Porvoon Tilipalvelun juttusarjasta täältä >

Tutustu taloushallinto-ohjelmisto Visma Fivaldiin >

Suosittelija:

”Ajauduimme etsimään uutta ohjelmistotaloa, koska nykyisen järjestelmän Tikonin toiminta loppuu pian. Vielä vuoden 2021 kevään tilinpäätökset voidaan tehdä Tikonilla, mutta tavoite on, että joulukuun 2021 tilinpäätökset tehtäisiin jo Fivaldilla.”

Tarja Tuomi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Porvoon Tilipalvelu Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tarja Tuomi

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Tilitoimisto
Sähköinen taloushallinto
Visma Fivaldi

Siirry yrityksen profiiliin Visma Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Software - Muita referenssejä

Visma Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia