Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Marttaliitolle nykyaikainen ja kustannustehokas tilastoinnin ja raportoinnin järjestelmä kansalaistoiminnan ja neuvonnan tarpeisiin

Referenssi

Marttaliitolla oli tarve uudistaa tilastointi- ja raportointijärjestelmä vastaamaan paremmin laajan käyttäjäkunnan tarpeita. Tavoitteena oli hankkia uusi ja nykyaikainen järjestelmä, joka huomioi monipuoliset käyttäjätarpeet ja on helposti Marttaliiton ylläpidettävissä.

Koska järjestelmällä on erilaisia käyttäjiä, sen piti vastata Marttaliiton moninaisiin tarpeisiin. Järjestelmän tuli olla selkeä ja helppokäyttöinen. Lisäksi tavoitteena oli erilaisten mobiililaitteiden huomioon ottaminen sekä joustavuus niin käyttäjähallinnassa kuin erilaisten syöttölomakkeiden luonnissa. Raportointiin tarvittiin valikoima perusraportteja ja “perusexceleitä”. Lisäksi piti mahdollistaa syvällisempi raportointi esimerkiksi Power BI ‑ohjelmistolla.

Invenco valikoitui toimittajaksi kilpailutuksen kautta. Jo alkumetreillä huomattiin ns. valmisratkaisuiden soveltumattomuus Marttaliiton joustavuutta vaativiin tarpeisiin ja monimuotoisiin prosesseihin. Ratkaisu siis päädyttiin rakentamaan puhtaasti Marttaliiton tarpeista lähtien hyödyntäen Invencolle kertynyttä osaamista ja kokemusta vastaavista hankkeista.

Määrittely tehtiin tiiviissä yhteistyössä Marttaliiton edustajien ja Invencon asiantuntijan kanssa. Järjestelmä rakennettiin määrittelyjen jälkeen kahdessa eri vaiheessa, jolloin sen käyttöönotto voitiin hyvin porrastaa Marttaliiton aikataulujen mukaisesti.

“Olemme tyytyväisiä Invencon asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun projektin eri vaiheissa. Toiveitamme kuunneltiin ja hankaliinkin kysymyksiin löytyi aina vastaus. Lopputulos vastaa hyvin tarpeitamme”, toteavat projektissa tiiviisti mukana olleet kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara ja neuvonnan johtaja Teija Jerkku Marttaliitosta.

 

Lisätietoa:

Myynti- ja markkinointijohtaja Petri Räsänen

Puh. + 358 50 516 0525

petri.rasanen@invenco.fi

 

Marttaliitto on 1899 perustettu, kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö. Martat toimivat sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Arvojamme ovat yhdessä tekemisen ilo, kestävät valinnat ja avoimuus. Hyvästä arjesta parempi maailma. www.martat.fi

Suosittelija:

Olemme tyytyväisiä Invencon asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun projektin eri vaiheissa. Toiveitamme kuunneltiin ja hankaliinkin kysymyksiin löytyi aina vastaus. Lopputulos vastaa hyvin tarpeitamme.

Reija Salovaara, kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja sekä Teija Jerkku, neuvonnan johtaja, Marttaliitto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Marttaliitto
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft PowerBI
BI raportointi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia