Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Marrow.fi -verkkokaupan uudistus Hyvä-teemalla

ReferenssiHyvä-teema on mielestämme – ja monen muunkin mielestä – paras saatavilla oleva frontend -ratkaisu Magentoon. Magenton vakio Luma-teema on ihan kelpo pohja sinänsä, mutta monet Magento-kauppiaat kärsivät myös sen heikkouksista. Luma-pohjaista kauppaa on erittäin vaikea saada nopeaksi, teknologia-pohjassa on monia varsin harvinaisiksi jääneitä komponentteja (kuten KnockoutJS) ja kehitys on monesti tarpeettoman hidasta.

Hyvä-teema ei ole pelkästään teema, vaan se korvaa koko Magenton asiakasnäkymän teknologian. Ne osuudet, joista kehittäjät pitävät, on säilytetty ja vähemmän pidetyt osiot poistettu. Lopputulos on elegantti ja yksinkertainen: Luma-teema lataa yli 200 CSS/JS tiedostoa, Hyvä-teema vain kaksi!

Tämän ansiosta Hyvä-teema on nopea ja sillä kehittäminen on tehokasta. Hyvä on niin tehokas ja joustava, että sillä on mahdollista korvata myös monimutkaisia headless- tai pwa-ratkaisuja.

Pilottiasiakkaamme Hyvä-maailmaan toimi markkinointivälineiden verkkokauppa Marrow.fi. Suuri kiitos Marrowille, joka uskalsi lähteä hankkeeseen kanssamme. Lupasimme nopean ja hyvin toimivan kaupan ja mielestämme lupaus lunastettiin hyvin.

Hyvä-teeman haltuunottaminen oli meille valtaisia projekti. Tätä työstettiin pitkään, sillä uuden oppimista oli paljon. Nyt uskallan sanoa, että olemme osaajia siinä, miten Magento-pohjaisia kauppoja kuuluu tehdä. Olemme yksi Suomen neljästä virallisesta Hyvä-toimittajasta.

Ota yhteyttä, jos haluat verkkokaupassasi hyödyntää uusinta ja parasta teknologiaa, Hyvä-teemaa!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gelo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Marrow.fi
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tero Lahtinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Gelo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

hyvä

Siirry yrityksen profiiliin Gelo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gelo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Gelo - Muita referenssejä

Gelo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia