Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Markkinointiavulla 84% parannus sitoutumiseen

ReferenssiPiipaLinen yhteistyössä olemme kuukauden ajan työskennelleet yhdessä paneutuen digitaalisen ja perinteisen markkinoinnin keinoin PiipaLinen pellava ja lasitavaroiden markkinointiin. Tuloksia saimme hiomalla sisältöä monipuoliseksi eri ostoprosessin vaiheisiin ja lisäsimme sivuston liikennettä sosiaalisen median kautta. Sosiaalisen median kanavat kokonaisuudessaan saivat seuraajia reilun 10% ja julkaisujen kattavuus kasvoi 55% ja sitoutumiset julkaisuun kasvoivat 84%. Tuotteiden tilaukset viestein ja tapahtumissa kasvoivat.

Asiakaspalaute: "Yhteistyö on helppoa ja luontevaa. Asiat hoituivat sovitusti ja tehokkaasti. Sain paljon ideoita ja informaatiota ja loit loistavan pohjan markkinointiin. Hankit siinä sivussa yritykselleni näkyvyyttä ja yhteistyökumppaneita.

Suosittelen kernaasti muillekin yhteistyötä kanssasi. Tiedän myös, kenen puoleen käännyn jatkossa, jos/kun tarvitsen apua.

PiipaLinen pellavakankaat painetaan käsin ja lasitavarat kuvioidaan hiekkapuhaltamalla. PiipaLinen on suomalaista käsityötä.

Suosittelija:

Asiakaspalaute: "Yhteistyö on helppoa ja luontevaa. Asiat hoituivat sovitusti ja tehokkaasti. Sain paljon ideoita ja informaatiota ja loit loistavan pohjan markkinointiin. Hankit siinä sivussa yritykselleni näkyvyyttä ja yhteistyökumppaneita. Suosittelen kernaasti muillekin yhteistyötä kanssasi. Tiedän myös, kenen puoleen käännyn jatkossa, jos/kun tarvitsen apua. PiipaLinen pellavakankaat painetaan käsin ja lasitavarat kuvioidaan hiekkapuhaltamalla. PiipaLinen on suomalaista käsityötä.

Sirpa Lehtola, Käsityöyrittäjä, PiipaLinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tecinspire Oy logo

Tiedot

Tilaaja: PiipaLinen,
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teemu Kivioja, CEO, 050 547 9571

Lisätietoja

Yritysprofiili Tecinspire kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Tecinspire kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tecinspire - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tecinspire - Muita referenssejä

Tecinspire - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia