logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Markkinointiautomaation uusi aika

Bloggaus

Microsoft on jo hyvän tovin pyörittänyt uutta Dynamics 365 for Marketing-ratkaisua ensimmäisillä markkinoilla, mutta nyt ratkaisun saatavuus laajennettiin myös Suomen markkinoille.

Markkinointi on ollut Dynamics 365 -maailmassa pitkälti kolmansien osapuolien markkinointipakettien varassa tähän saakka. Tämä ei sinänsä ole ollut huono asia, sillä saatavilla on ollut ja on edelleen eri asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin soveltuvia vaihtoehtoja. Nykyisellään markkinoinnin vaihtoehdot ovat jotakuinkin:

  • Uusi Microsoft Dynamics 365 for Marketing, joka tähtää ensisijaisesti pieniin ja keskisuuriin organisaatioihin, mutta toki voi tuoda mielenkiintoisia ominaisuuksia suuremmillekin asiakkaille.
  • ClickDimension-lisäosa, joka pysyy edelleen varteenotettavana, ja CRM-toimintoihin tiiviisti upotettuna ratkaisuna. Ratkaisulla on laaja käyttäjäkunta ja terävä fokus markkinointiprosessien tuottamiseen.
  • Adobe Marketing Cloud, joka on suurten organisaatioiden tarpeisiin erittäin kattava ja monipuolinen ”best-of-breed” valinta. Jopa liiankin kattava monelle pienemmälle ja ketterälle organisaatiolle. Muutoinkin Adoben ratkaisua käyttävät organisaatiot saavat kuitenkin hyötyjä yhteistyöstä.
  • Joku muu – Olemme integroineet Dynamic 365 Customer Engagement (CRM) -ratkaisua asiakkaan valitsemaan muuhun markkinointialustaan, kuten Apsis, HubSpot sekä Salesforcen Marketing Cloud.


Olemme toimittaneet muutaman kymmentä markkinointiautomaation ratkaisua, joten keskustelemme mielellään, mikä ratkaisu palvelisi organisaatiosi tarpeita tehokkaimmin. Valmista kaikille sopivaa vastausta ei taida olla olemassakaan, mutta hyviä vaihtoehtoja tarpeista riippuen.


Uutena tulokkaana Microsoft Dynamics 365 Marketing ansaitsee hieman tarkempaa huomiota. Ensiksikin uusi Marketing on edeltäjiä hieman paremmassa asemassa siinä, että se on kehitetty uusimpiin, tämän ajanhetken tarpeisiin. Teknisesti se on toteutettu uusimmilla Microsoft-pilvialustan teknologioilla. Käyttökokemus varmasti hioutuu entisestään, kun palautetta ratkaisusta kertyy.


Microsoft lähti kehittämään uutta moduulia markkinointiautomaatioon, kun huomasi, että yritysostona 2012 hankittu MarketingPilot ja sen jatkokehittäminen ei vastannut nykyajan ja markkinoiden tarpeita. Microsoft on kuitenkin hyödyntänyt vuosien kokemusta, jota se sai yritysoston yhteydessä. Yhtä kaikki, ostettu MarketingPilot ja sen jälkeiset Microsoft Dynamics Marketing -ratkaisuversiot lakkautettiin ja tilalle kehitettiin täysin uusi Microsoft Dynamics 365 for Marketing. Kyse on siis aivan eri tuotteesta. Ja tämä ratkaisu sai Suomen ensi-iltansa lokakuussa 2018. Luvassa on siis tuoretta teknologiaa markkinoinnin prosesseihin.

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Lisätietoja

Accountor Enterprise Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta

Omat tagit

Markkinointiautomaatio
Microsoft 365
Microsoft Dynamics 365
Dynamics 365
markkinointiautomaatiojärjestelmä
Microsoft Dynamics 365 for Marketing
Dynamics 365 for Marketing

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor Enterprise Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Accountor Enterprise Solutions - Muita referenssejä

Accountor Enterprise Solutions - Muita bloggauksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuntasektori suuntaa kohti avoimen lähdekoodin ratkaisuja
Ohjelmistoyritykset tekivät toiset verkkosivut internetiin ja analytiikka räjähti
Eficoden ROOT DevOps Platform on automatisoitu ohjelmistotuotantolinja, jota kehittäjät rakastavat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia