Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Marietta Johanssonista rakettikauppias

BloggausBreaking news! Rakettitieteen myyntiosasto kasvoi 100 %, kun Marietta Johansson täytti toisen rakettikauppiaan avaruuskengät.

Tuttu headhunter vinkkasi alkuvuodesta Marietta Johanssonille, että Rakettitiede hakee tiimiinsä vahvistusta ja firma voisi olla Marietalle perfect match. Ensisilmäys Tapiolan helmenäkin tunnetun Rakettitoimiston tiloihin ei täysin voittanut Mariettaa puolelleen, mutta hän astui rohkeasti sisään – ja sille tielleen jäi.

“Vakuutuin heti Rakettitieteen arvoista, kulttuurista ja porukan huikeasta ammattitaidosta. Vaikka osaamistaso onkin huippukova, tekemisessä on sielukkuutta ja tietynlaista rentoutta”, Marietta summaa ensivaikutelmaansa Raketissa.

Marietan tehtävä on etsiä asiakkaillemme juuri sopivat Full Stack-, embo- tai mobiilidevaajat ja kehittäjille puolestaan vaativia töitä, joiden parissa he saavat toteuttaa ammatillisia intohimojaan.

“Mielenkiintoa hommaan tuo se, ettei tavoitteena ole löytää mitä tahansa laskutettavaa vaan ihan oikeasti kiinnostavia projekteja, joissa Suomen parhaimmistoon kuuluvat devaajat pääsevät merkittävästi vauhdittamaan asiakkaan tuotekehitystä”, Marietta sanoo.

Mitä kuuluu Marietta?

Marietalla on monipuolinen työhistoria myynnin ja markkinoinnin komentotehtävistä aina pienistä startupeista isoihin korporaatioihin, ja hän on ehtinyt nauttia myös yrittäjän arjesta ja osakkaana olemisen riemuista.

“Viimeisin duunini oli Bamboralla, joka on ranskalaisen pörssifirma Ingenicon tytäryhtiö. Nyt onkin mahtavaa päästä vaikuttamaan toistaiseksi pienehkön yrityksen kehitykseen ja tulokseen. Olen aiemmin tehnyt töitä erikokoisten IT-talojen kanssa monissa asiakasprojekteissa, ja teknologian lisäksi koko ala kiehtoo minua. Tämä todellakin on perfect match muidenkin seikkojen kuin työkulttuurin osalta.”

Marietan aisaparina toimii Raketin myyntiosaston toinen puolisko eli Mustosen Iida ja markkinointiosasto eli Turusen Elina sekä sekalainen sakki hallituksen heppuja ja muita rakettitieteilijöitä. Ilona ja tukena on siis hyvä tiimi ja hyvää huumoria.

Tervetuloa Rakettiin, Marietta! Olemme odottaneet sinua – anonyymi rakettitieteilijäkin herkistyi runoilemaan:

Mitä kuuluu Marietta?

Vieläkös sun ihanteena on NASA ja Margaret Hamilton?

Mitä kuuluu Marietta, koodaamaan ratkenneena olen yksinäinen ja onneton.

Kai arvaat miksi sulle nyt soitin ja sua keskellä yötä häiritsin.

No tietysti sinulle kertoa koitin, kuinka keikkaa kaipaan mä vieläkin.

Jos sinulla on tarvetta priimoille kehittäjille, faksaile Marietalle (040 520 3100) tai Iidalle (050 460 9777)!

Lue myös:

Rakettitieteen johtoryhmään uutta verta

Elina Turusesta tuore markkinointikomentaja

Iida Mustosesta uusi rakettikauppias

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Nimitykset
Rakettikauppias
mariettajohansson

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia