Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mar y Sol - Uudet kotisivut, logo sekä brändisuunnittelu

ReferenssiMarysol Matkat on suomalainen matkatoimisto Espanjan Torreviejassa. Yritys on erikoistunut erilaisten aktiivi- ja elämysmatkojen tuottamiseen Espanjassa. Tuotteita ovat mm. Parador-reitit, Camino de Santiago-reitit, fanimatkat esim. La Liga-otteluihin ja paikalliset päiväretket. Marysol Matkojen kautta pääsee myös muuallekin päin maailmaa erilaisten valmiiden tai räätälöityjen pakettien avulla, mutta uusien kotisivujen fokus on Espanjassa.

MeKiwi toteutti yritykselle brändisuunnittelu, logo ja kotisivut WordPress alustalle.

Suosittelija:

”Yhteistyö lähti siitä käyntiin, että otin MeKiwiin verkkosivujen kautta yhteyttä teemalla, että ex-oululainen haluaa suomenkieliset uudet nettisivut Espanjaan. Halusin sivujen kautta saada lisää näkyvyyttä, informatiivisuutta ja uskottavuutta vasta perustetulle yrityksellemme ja sitähän saatiin. Oululaiset ei petä koskaan. 1-2. vaiheiden (1.brändäys ja 2. sivuston toteutus) aikataulu oli n. 2kk ja parilla verkkopalaverilla ja -koulutuksella selvittiin. Projektissa jäi itsellenikin hommaa tekstien ja kuvien kanssa sekä käännöstyöt englanniksi ja espanjaksi ovat vielä kesken. Seuraavissa vaiheissa 3-4. olisi tarkoitus laajentaa palvelutarjontaa ja luoda asiakkaille varaus- ja maksumahdollisuus suoraan sivuilta. Suosittelen lämmöllä tätä oululaista yritystä. Asiat tapahtuvat kuten sovitaan ”mailaa liikaa puristamatta” ja erilaiset ideat matkan varrellakin otettiin huomioon joustavasti. Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön MeKiwin kanssa sekä sivustomme marysol.fi:n visuaaliseen ilmeeseen ja tekniseen toimivuuteen. Saimme juuri sitä mitä kaipasimmekin. Myös ulkopuolelta tullut palaute on ollut erittäin positiivista.”

Sami Sanchez, Toimitusjohtaja, Marysol Viajes

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia