Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mäntsälässä Ruutuvihko yhdistää hallinnon ja opetuksen

ReferenssiMäntsälän kunta on tehnyt yhteistyötä Enterin kanssa ja sekä opetuksen että hallinnon organisaatioissa on otettu käyttöön ENTER Ruutuvihko -palvelu. Tietojärjestelmien uudistus on tehostanut tietoturvaa ja nopeuttanut merkittävästi työntekijöiden henkilökohtaisten tunnusten hallintaa. Lisäksi raportointiominaisuudet tarjoavat monia mahdollisuuksia tiedolla johtamisen kehittämiseen.

– Enterin Ruutuvihko-palvelun ansiosta kahden eri sektorin välinen tiedonsiirto sujuu automaattisesti. Automaatio ei varsinaisesti näy loppukäyttäjälle, koska esimerkiksi automaattinen tunnusten luominen tapahtuu saman päivän aikana. Aiemmin HR-järjestelmään Sarastian on pitänyt luoda tunnukset, ja Kuuma-ICT:ltä on pitänyt tilata AD/Windows-tunnukset. Nyt Kuuma-ICT:ltä tunnusten tilaaminen jää pois. Ruutuvihko-palvelujen sekä yhtenäisen pilviympäristön avulla työ nopeutuu merkittävästi, kertoo Mäntsälän kunnan tietohallinnon asiantuntija Teemu Kanerva.

Vähemmän työvaiheita

Uusi järjestelmä on kahdensuuntainen. Esihenkilöille tieto uusista käyttäjistä siirtyy tietoturvallisesti, ja myös HR-järjestelmään siirtyy tietoa takaisinpäin. Tunnusten luonti tapahtuu minuuteissa, eikä moninkertaista työtä enää tarvita.

– Kun työntekijän työsopimus on kunnossa HR-järjestelmässä, tunnusten lisäys tapahtuu tällöin automaattisesti. Erilaiset vaiheet vähenevät prosessissa, ja tämä keventää esihenkilöiden työtaakkaa ja tekee myös loppukäyttäjien arjesta sujuvampaa. Käyttäjätunnusautomaatio on kunnassa välttämättömyys, Kanerva toteaa.

Tiedolla johtaminen kiinnostaa

Kun HR:n ja opetuksen tiedot yhdistyvät, ovat mahdollisuudet tiedolla johtamiseen entistä paremmat. Ruutuvihon ansiosta erilaiset analytiikkapalvelut ovat saatavilla helposti. Mäntsälässä listojen ja raporttien hyöty kiinnostaa.

– Ajantasaiset raportit ja monipuoliset tiedot käyttäjistä antavat mahdollisuuden kehittää työyhteisöä ja organisaatiota kokonaisuutena. Raporttien avulla saa tietoa päätöksenteon tueksi, Kanerva arvioi.

Uutta oppimassa

Enterin toteuttama Ruutuvihko otettiin käyttöön kuluvan vuoden toukokuussa. Myös naapurikunta Keravalle on toteutettu saman tyyppinen ratkaisu.

– Ruutuvihko on keventänyt myös esimerkiksi Kuuma-ICT:n työtaakkaa. Kun käyttäjätunnukset luodaan automaattisesti, voi ICT-palveluista vastaavat henkilöt keskittyä muihin työtehtäviin, Kanerva sanoo.

Enter on osoittautunut Mäntsälälle toimivaksi yhteistyökumppaniksi. Käyttöönotto sujui luontevasti ja järjestelmien kehitystyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

– Yhteyshenkilömme Enterillä on ollut Jesse Mertanen. Hän on ollut aktiivisesti yhteydessä sekä Sarastian että Kuuma-ICT:n henkilöiden kanssa. Arvostamme erityisesti Enterin asiakaslähtöistä toimintatapaa. Järjestelmän hyödyt realisoituvat meille nyt vähitellen, kun käyttöönotosta kuluu hieman enemmän aikaa. Opimme palvelun käytöstä koko ajan uutta, ja myös esihenkilöille järjestelmän hyödyt avautuvat, kun asiaa on heille päästy kouluttamaan. Enää ei kenenkään tarvitse lähteä tilailemaan tunnuksia, vaan ne hoituvat automaattisesti. Lisäksi Ruutuvihko sulkee pois lähtevien työntekijöiden käyttäjätunnukset, jolloin turhat tunnukset eivät jää aiheuttamaan kuluja, Kanerva kiittelee.

Suosittelija:

”Käyttäjätunnusautomaatio on kunnassa välttämättömyys”.

Teemu Kanerva

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enter SystemSolutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Mäntsälän kunta
Ajankohta: - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
juha-pekka.vainio@enter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

ENTER Ruutuvihko
Mäntsälä

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia