Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mäkelä Alu Oy valitsi Devocan Talk’n'Pickin varastoonsa

ReferenssiTalk'n'Pick mukana uuden maalaamon keräilyratkaisussa.

Uusi maalaamo - uusi keräilyratkaisu varastoon


Mäkelä Alu Oy on alumiiniprofiilien tuotantoon erikoistunut metallinjalostusyritys, joka puristaa alumiiniprofiileja räätälöidysti ja pintakäsittelee niitä muun muassa rakennus- ja telakkateollisuuden tarpeisiin. Yrityksen liikevaihto on yli 80 miljoonaa euroa, ja sillä on lähes 300 työntekijää.

Mäkelä Alun laajentaa toimintaansa ja avaa Voikkaalle uuden ja nykyaikaisen maalaamon, joka on erikoistunut asiakasprofiilien pulverimaalaukseen. Osana tuotannon prosessia ovat tuotteiden vastaanotto, varastointi ja asiakastoimitukset.

Mäkelä Alu etsi maalaamon logistisiin tarpeisiin soveltuvaa varaston keräilyratkaisua. Kehitystarpeet vaativat uusia ratkaisuja, joiden tulee integroitua Mäkelä Alun olemassa olevaan varastonhallintajärjestelmään. Haasteena on tuotteiden monimuotoisuus ja asiakkaille räätälöitävät tuotteet. Ratkaisun tulee myös taipua useisiin toimintoihin tuotteiden vastaanotosta, keräilyyn sekä lähettämiseen - tehokkaasti ja nopeasti.


Puhe, skanneri ja puhelimen näppäimistö - ketterä yhdistelmä

Mäkelä Alun maalaamo päätyi Devocan Talk’n’Pick ratkaisuun, jossa yhdistyy puheentunnistus, sormiskanneri sekä kosketusnäyttö. Keräilyn päätelaitteena toimii kätevällä hihakkeella käyttäjän kyynärvarteen puettava älypuhelin, joka vapauttaa keräilijän kädet itse työhön. Sovellusta ohjataan puheella ja tuotteiden viivakoodit luetaan sormiskannerilla.

Ratkaisussa voidaan käyttää maalaamon omaa langatonta verkkoa, mutta tarvittaessa myös mobiiliverkon käyttö on mahdollista. Talk’nPick ajetaan sisään kesän aikana ja täyteen vauhtiiin päästään syksyllä, kun maalaamon toiminta saavuttaa oikean mittakaavansa.


Toimialariippumaton ja kustannustehokas ratkaisu

Metalliteollisuuden tarpeiden ratkaisu osoittaa Talk’nPickin ratkaisevan monipuolisesti eri toimialojen haasteet niin suurten kuin pientenkin yritysten osalla. Ratkaisun ylivoimainen kokonaistaloudellisuus mahdollistaa täysin uuden tehokkuuden kaikille yrityksille. Ratkaisun ydin on yritysten varastohallinnan tarpeisiin räätälöity sovellus ja älypuhelin, jota käytetään tehokkaimmalla yhdistelmällä eri rajapintoja. Puheentunnistus, kosketusnäyttö ja sormiskannerit ovat tavallisimmat käyttötavat. Tarvittaessa on mahdollista hyödyntää myös älylaseja tai vaikka vyöllä kannettavaa langatonta tulostinta.


Lisätiedot:

Leo Hämäläinen Devoca Oy

puh. +358 505672003

email: leo.hamalainen@devoca.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Devoca Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Logistiikka
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Devoca kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Open source
Android

Siirry yrityksen profiiliin Devoca kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Devoca - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Devoca - Muita referenssejä

Devoca - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia