Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Maansiirtoliike Manninen Oy vapautti Adminetillä aikaa rutiinitöistä: ”Ohjelmisto hoitaa asioita – niin kuin nykyaikana pitääkin”

Referenssi"Adminet on ainakin meidän yrityksessä todella tärkeä, kun ei ole henkilöstöä pelkästään lippujen ja lappujen pyörittelemistä varten, vaan ohjelmisto hoitaa asioita – niin kuin nykyaikana pitääkin." - Tero Manninen


-----

Vuonna 2009 perustettu Hyvinkäältä käsin toimiva Maansiirtoliike Manninen Oy toteuttaa maanrakennus- ja louhintapalveluita Etelä-Suomessa.


Kattava ohjelmisto toiminnan hallintaan

Kolmisen vuotta sitten Tero törmäsi internetissä Adminettiin ja sen tarjoama ohjelmistokokonaisuus kiinnitti miehen huomion. Hän perehtyi asiaan tarkemmin ja päätyi ottamaan Adminetin käyttöön toukokuussa 2016.

– Yleisesti ottaen olisi parasta, mitä vähemmän yrityksessä pitäisi käyttää eri ohjelmistoja ja siihen itsekin pyrimme. Aikaisemmin hoidimme erillisillä ohjelmistoilla tuntikirjaukset, palkanlaskennan ja laskutuksen. Adminet oli paljon silloista ratkaisuamme kattavampi ja parempi kokonaisuus. Meille oli todella tärkeää, että pystyimme yhdistämään nämä toimenpiteet yhteen ohjelmistoon, jossa tiedot kulkevat suoraan oikeisiin paikkoihin, toimitusjohtaja Tero Manninen kertoo.

Kokonaisjärjestelmän vaikutus näkyy erityisesti yrityksen talous- ja palkkahallinnosta vastaavan Helena Mannisen työssä.

– Onhan arki helpottunut aika paljonkin, kun kaikki asiat ovat helposti käsiteltävissä yhdessä ohjelmassa. Oikeastaan se kaikista suurin muutos on tapahtunut palkanlaskennassa, kun työntekijöiden kirjaukset tulevat suoraan Adminettiin ja ne on helppo käsitellä sitä kautta. Admicomilla on myös tosi hyvä tuki, sillä olen tarvittaessa saanut nopeasti apua ongelmatilanteissa, Helena kertoo.

Tehostuneet taloushallinnon rutiinit näkyvät helpompana arkena ja tehokkaampana ajankäyttönä.

– Meille Adminet on ollut hyvä ratkaisu ja olen ollut tosi tyytyväinen siihen, kuinka palkanlaskennan ja kirjanpidon asiat siellä hoituvat. Kun rutiinit eivät ole niin työläitä, myös arki on helpompaa ja aikaa vapautuu muihin asioihin, Helena toteaa.


Tarkka kustannusten kohdistaminen sujuvoittaa laskutusta ja seurantaa

Yrityksen urakointitoiminnan hallintaan Adminet on tuonut helpotusta erityisesti siinä, että kaikki kulut saadaan kohdistettua vaivattomasti oikeille kohteille.

– Kun urakkakohde ja siihen liittyvät työtilaukset on perustettu Adminettiin, työntekijöiden tuntikirjaukset ja työmaalle ostetut tavarat kohdistuvat hienosti työmaan piikkiin ja kirjautuvat kuluksi urakalle. Myös käytettävä kalusto tavallaan vuokrataan työmaalle, jolloin niidenkin kulut kohdistuvat oikein. Maanrakennusyrityksessä kalusto on aika suuri kustannuserä ja on tärkeää, että niillekin pystytään määrittelemään veloitushinta ja seuraamaan kuluja tarkasti myös kaluston osalta, Tero kertoo.

Tarkka kulujen kohdistaminen varmistaa, että kaikki kustannukset saadaan laskutettua sujuvasti.

Laskutuspuolella Adminet on helpottanut meidän hommaa todella paljon. Esimerkiksi ostojen edelleen laskuttaminen on vaivatonta ja yksikköhintaurakoita varten olen luonut hinnaston, jonka perusteella Adminet muodostaa laskurivit lisätessäni tuoterivejä ja määriä. Pääasiassa laskutamme kuitenkin urakat maksuerillä ja ne on todella helppo näppäillä maailmalle vaikka illalla kotoa käsin. Lisätyöt työntekijät merkitsevät omalle työtilaukselleen, joten ne pysyvät paremmin hallinnassa ja ovat helposti käsiteltävissä. Lisätöiden laskutus, seuranta ja hallinta on ehdottomasti ollut meille kaikista merkittävin muutos.

Kun urakan kustannukset kohdistuvat tarkasti oikeisiin paikkoihin, saadaan myös seurannasta vaivattomasti entistä yksityiskohtaisempaa tietoa.

– Tarvittaessa pääsen seuraamaan urakoiden etenemistä hyvinkin tarkasti. Kun kaikki ostot, tunnit ja kalustokustannukset kirjautuvat suoraan urakan kuluksi, työmaiden seuranta on paljon helpompaa ja tarkempaa.


Kehittyvä ohjelmisto helpottaa arkea

Maanrakennusalan toiminnassa on erityispiirteitä, jotka vaativat omanlaisiaan ratkaisuja ja tuotekehitystä myös käytettävältä ohjelmistolta. Vajaan kolmen yhteisen vuoden aikana Tero on antanut aktiivisesti palautetta Adminetin toimintojen kehittämiseksi ja toiveisiin on myös vastattu.

– Adminet on kehittynyt paljon näiden vuosien aikana. Itse olen toivonut muutoksia esimerkiksi lisätöiden laskutukseen ja kaluston kustannusten hallintaan liittyen. Kehitystä on myös tapahtunut ja täytyy antaa kiitokset, että meitäkin pienenä yrityksenä kuunneltiin näissä asioissa.

Vaikka pieniä kehitysideoita on edelleen, on Tero kokonaisuutena tyytyväinen Adminetin ratkaisuihin maanrakennusalalle.

– Tällä hetkellä olen todellakin tyytyväinen Adminettiin työkaluna ja se tyydyttää meidän tarpeitamme todella hyvin. Nyt ei ole mitään kiveä kengässä tämän ohjelmiston suhteen.

Toimialan tarpeita palvelevan ja automatisoidun ohjelmiston vaikutus näkyy yrityksessä erityisesti tehostuneena ajankäyttönä. Pienessä perheyrityksessä sen merkitys on tärkeä.

– Adminet helpottaa meidän arkea todella paljon. Kun rutiinit eivät vie liikaa aikaa, pystymme keskittymään tärkeämpiin asioihin. Sen takia Adminet on ainakin meidän yrityksessä todella tärkeä, kun ei ole henkilöstöä pelkästään lippujen ja lappujen pyörittelemistä varten, vaan ohjelmisto hoitaa asioita – niin kuin nykyaikana pitääkin.Suosittelija:

Tero Manninen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Maansiirtoliike Manninen Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Adminet
maarakentaminen
työmaakäyttö
työmaan raportointi
automatisointi
prosessien automatisoiminen
taloushallinnon automatisoidut prosessit
prosessien automatisointi
taloushallinnon prosessien automatisointi
Kokonaisjärjestelmä
Kokonaisratkaisut
Palkanlaskenta
palkanlaskentajärjestelmä
tuntikirjaus
tuntikirjausjärjestelmä
laskutus
Laskutusohjelma
laskutusprosessi
maksuerälaskutus
Sähköinen laskutus
Sähköinen taloushallinto
Älykäs taloushallinto
kirjanpito
reaaliaikainen kirjanpito
sähköinen kirjanpito
kirjanpito-ohjelma
Urakointi
urakointijärjestelmä
urakointi-erp
projektiseuranta
Kannattavuusseuranta
töiden seuranta
kaluston seuranta
kalustonhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia