Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Maailman suurimman autonvuokraus­palvelun Suomen valloitus

Referenssi

Autonvuokraus­verkkopalvelu integroituna emojärjestelmään

Länsiauto hankki lisenssin Enterprise Rent-A-Car -autonvuokrauspalvelun tuomisesta Suomeen vuonna 2018 ja Louhos toteutti verkkopalvelun vuokraustoimintaan. Google-markkinoinnin avulla palvelu tuotiin tuloksekkaasti mukaan kotimaisille markkinoille ja ihmisten tietoisuuteen. Hedelmällinen yhteistyö jatkui minilease.fi-verkkosivuston pystyttämisen merkeissä, mainonnalla höystettynä. Suositusten myötä Louhos valikoitui toteuttamaan myös Enterprise Baltian autonvuokrauspalvelun.

Länsiauto lähti ydinliiketoimintansa lisäksi hakemaan kasvua autonvuokraustoiminnasta. Laajennus oli luontevaa yritykselle suuren autoarsenaalin myötä. Enterprise-emoyhtiön tekniset vaatimukset verkkopalvelun integroinnissa olivat kovaa luokkaa ja tähän tarvittiin huippuluokan osaamista.

Louhoksella täsmättiin kellot Amerikan pään kanssa ja yhteisen juonen löydyttyä käärittiin hihat. Enterprise Rent-A-Car Finland pystytettiin noudattaen korporaation tilausjärjestelmän vaatimuksia. Järjestelmästä uitetaan vuokra-autojen hinnat ja saatavuus yli 7600 toimipisteeltä ympäri maailman reaaliajassa. Nyt myös suomalaiset voivat asioida maailman suurimman autonvuokrauspalvelun kanssa sujuvasti suomen kielellä.

Liiketoiminnan laajentamisen myötä Länsiauto halusi pääsivuston kylkeen Mini Leasing -palvelun pidempiaikaisia autonvuokrauksia varten. Laadukas uusi sivusto yhdistettynä tehokkaaseen Google-mainontaan on parhaimpina kuukausina johtanut vuokra-autojen tilapäiseen loppumiseen.

Google-mainonnalla tuloksia ja näkyvyyttä

Lähdimme toteuttamaan mainontaa hyvinkin kilpaillulle alalle, suomalaisille melko tuntemattoman brändin parissa. Haastavan alun jälkeen tulokset ovat järjestäen parantuneet ja ehkä kovimpana saavutuksena kokonaiskuvassa Google-haut suoraan brändinimellä ovat tasaisesti kasvaneet. Pandemiakaan ei pysäyttänyt kehitystä, kun matkailun pysähtymisen tuoma lasku lyhytaikaisissa autonvuokrauksissa käännettiin voitoksi siirtämällä panostusta kysyntää kasvattaneeseen pitkäaikaiseen vuokraustoimintaan. Nopea reagointi ja kysynnän kasvu ovat tuoneet kuukausitasolla satoja yhteydenottoja minilease.fi-sivuston kautta.

Suosittelija:

Martin Kullas

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Enterprise Suomi
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Aleksi Kanerva

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia