Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Maailman nopeimman superauton valmistaja Koenigsegg pitää MONITORia keskeisenä tekijänä jatkuvassa kehittämisessä

Referenssi

MONITOR ERP -järjestelmä auttaa meitä jatkuvasti kehittymään

Koenigsegg Automotive AB on vuonna 1994 perustettu ruotsalainen superautojen valmistaja. Koenigsegg Automotive AB valmistaa äärimmäisiä superautoja pienissä sarjoissa. Koenigsegg tunnetaan erityisesti maailman nopeimpana superautona.Mistä kaikki tämä menestys johtuu? Menestyksen takaa löytyy ohjelmoinnista, tekniikasta, prototyypeistä, jälkimarkkinoinnista sekä myynnistä vastaavat huippu tiimit. Kaikki tuotanto kuten komposiittiosat, kaapelit, auton sisustus ja kokoonpano, kiillotus ja maalaus tehdään yrityksen omassa tuotannossa. Koenigsegg otti MONITORin käyttöön vuonna 2004, ja yhteistyö jatkuu edelleen.

Miksi olette olleet uskollisia MONITOR:lle näin kauan?

– Olemme sitä mieltä, että MONITOR on täyttänyt tarpeemme. Ja kun uusia tarpeita syntyy, kuten usein autoteollisuudessa, MONITOR on vastannut näihin tarpeisiin. Tämä on todella suuri syy, sanoo Manuel Berglund, Koenigsegg Automotive AB: n ERP-johtaja.

Kuinka MONITOR edesauttaa yritystänne menestymään?

– Koko yritystä on voitava ohjata ERP-järjestelmän kautta. Jos voit tehdä sen - menestyt. Emme ole koskaan ajatelleet vaihtavamme ERP-järjestelmäämme. Meillä on erinomainen keskusteluyhteys Monitorin kanssa ja he kuuntelevat asiakkaitaan hyvin, Manuel sanoo.

Onko MONITOR:ssa toimintoja, jotka erityisesti erottuvat sen eduksi?

– Leimauspäätteet. Se on selkeä ja siellä saa paljon tietoa. Voit esimerkiksi lisätä sinne viestejä työntekijälle tai nähdä sieltä tuotannon prioriteettisuunnitelman. Työajan ja työvaiheiden leimaus on ehdottomasti tärkein asia meille. Jos tuotantomme ei ole järjestyksessä, emme hallitse liiketoimintaamme. Henkilöstömäärämme kasvaa nopeasti, sillä tavoitteena on lisätä tuotantoa, Manuel sanoo.

Onko MONITOR keskeinen tekijä liiketoiminnan jatkuvassa kehittämisessä Koenigseggissä?

– Ehdottomasti. ERP-järjestelmä on liiketoimintamme ydin. Jos liiketoiminta muuttuu, MONITOR:in on myös muututtava sen mukana. Jos MONITOR:iin tulee uusia toimintoja tai prosesseja, pyrimme aina hyödyntämään niitä toiminnassamme. Näin MONITOR auttaa meitä jatkuvasti kehittymään. Jotta voimme jatkuvasti tehostaa toimintaamme, ERP-järjestelmä on erittäin tärkeä työkalu. On tärkeää, että ohjelmistomme on kehityksen terävimmässä kärjessä, Manuel sanoo.

Suosittelija:

Jos MONITOR:iin tulee uusia toimintoja tai prosesseja, pyrimme aina käyttämään niitä toiminnassamme. Näin MONITOR auttaa meitä jatkuvasti kehittymään.

Manuel Berglund, ERP Manager, Koenigsegg Automotive

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: Koenigsegg Automotive AB

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia