Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

m.toto.fi -mobiilipalvelu

ReferenssiRavi- ja jännitys uudella tavalla suoraan kännykkään.

HiQ:n haasteena oli luoda uusi, nykyaikainen mobiilipalvelu Fintoto Oy:lle, joka markkinoi ja järjestää hevosurheilutapahtumia Suomessa. Raviurheilu on Suomen toiseksi suosituin urheilulaji katsojaluvuilla mitattuna. Suomalaisilla raviradoilla käy vuosittain noin 730 000 katsojaa. Vuonna 2012 totoa pelattiin lähes 250 miljoonalla eurolla, josta puolet verkkopalvelussa. Fintoto huomasi, että pelin kiinnostavuuden kasvaessa ja uuden tekniikan yleistyessä erityisesti uusilla pelaajilla oli tarve mobiiliratkaisulle. Tarvittiin nykyaikainen palvelu, jota on helppo käyttää.

HiQ kehitti Toto-mobiilin, joka tuo totopelit ja live-lähetykset älypuhelimiin. Palvelun avulla pelaajat voivat seurata kilpailuja ja pelata toto-pelejä milloin ja missä tahansa. Käyttäjälähtöisessä palvelussa yhdistyvät viimeisin tekniikka sekä hevospelien ilo ja jännitys.

Nyt Fintoton asiakkaat voivat helposti seurata hevosurheilutapahtumien live-lähetyksiä ja lyödä vetoa älypuhelimillaan. Käyttäjän näkökulmasta yksinkertainen palvelu vahvistaa Fintoton tarjoomaa. M.toto.fi valittiin vuoden 2013 parhaaksi html5-palveluksi Suomessa.

Video: Näin käytät Toto-mobiilia

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fintoto

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland - Muita referenssejä

HiQ Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia