Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

M Roomin digitaaliset palvelut nykyaikaistettiin teknologiakumppanuutemme myötä

ReferenssiM Room tarjoaa asiakkailleen laadukkaita parturipalveluita ja tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti miehille. M Room toimii kansainvälisesti, seitsemässä eri maassa. He eivät ole perinteinen parturiketju, vaan he nojaavat vahvasti nykyaikaisiin palvelukonsepteihin ja digitaalisuuteen. 

M Room oli työskennellyt vuosia entisen teknologiakumppaninsa kanssa, kunnes päättivät ottaa seuraavan harppauksen eteenpäin uuden teknologiakumppanin avulla. Onneksemme tulimme valituiksi tehtävään teknologisen osaamisen, nopeasti löytyneen yhteisen sävelen ja osuvan kokemustaustan vuoksi. Pystymme myös tarjoamaan M Roomille tärkeää joustavuutta tulevien töiden suunnittelussa. 

M Roomilla on käytössä laaja valikoima digitaalisia järjestelmiä: varaukset, kassa, jäsenyydet, varasto, raportointi, työvuorojen hallinta ja moni muu toiminto nojaa digitaaliseen järjestelmään. Meidän tehtävänämme on varmistaa näiden järjestelmien back-end- sekä front-end-kehitys.

M Room on myös meidän MontelCare-asiakas (https://www.montel.fi/cloud-devops/). DevOps-tiimimme on ottanut heidän 10 vuotta vanhan legacy-järjestelmän haltuun ja rakentanut tilalle modernin kontitetun kubernetes-ympäristön. Tiimimme työskentelee jatkuvasti pilvi-infrastruktuurin kestävyyden, turvallisuuden ja skaalautuvuuden, sekä palveluiden katkottoman käytettävyyden takaamiseksi. 

Edellä mainittujen lisäksi olemme myös muun muassa rakentaneet M Roomin partureille uutta vanhaan järjestelmään integroitua käyttöjärjestelmää sekä M Roomin appiin mobiilimaksutoiminnon.

Suosittelija:

Me M Roomilla arvostamme tekijöitä, jotka ovat oma-aloitteisia, positiivisia ja valmiita laittamaan itsensä likoon tarpeen vaatiessa. Huomasin samantien Montelin väen olevan tällaista, mikä oli suuri syy siihen, että valitsimme heidät teknologiakumppaniksemme. Ensimmäisestä päivästä lähtien olen ollut tyytyväinen yhteistyöhön. Siitä huolimatta, että ensimmäinen tehtävä oli todella haastava: ottaa haltuun räätälöity kansainvälinen POS (point-of-sale) järjestelmä ilman minkäänlaista dokumentaatiota. Kaikki pyyntömme on joko toteutettu, tai sitten meille on perusteltu selkeästi, miksi jokin asia kannattaa toteuttaa toisella tavoin tai toisena aikana. Arvostamme suuresti sitä, että pyyntöihimme pystytään vastaamaan, sekä sitä, että meitä osataan ohjata tekemään hyviä päätöksiä.

Niko Sandell, CTO, M Room Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Montel Intergalactic Oy logo

Tiedot

Tilaaja: M Room
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Tuominen

Lisätietoja

Yritysprofiili Montel Intergalactic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Django
Javascript
PHP
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Kubernetes
Docker
Container
terraform
flux

Siirry yrityksen profiiliin Montel Intergalactic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Montel Intergalactic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Montel Intergalactic - Muita referenssejä

Montel Intergalactic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia