LVI Simonen hyödyntää Adminetin tarkkaa ja reaaliaikaista seurantaa

"Reaaliaikaisuus on seurannan ja kehittämisen kannalta kaiken a ja o. Kun tietää kulurakenteet koko ajan ja näkee muutosten vaikutukset välittömästi, on paljon helpompaa seurata asetettujen tavoitteiden toteutumista."


------


Kalajoella toimiva LVI Simonen on pitkän linjan perheyritys, jonka juuret juontavat aina 1960-luvulle asti. Tällä hetkellä yrityksen toimintaa vetää kolmannessa polvessa vuonna 2011 toimitusjohtajana aloittanut Antti Simonen, joka on ollut mukana yrityksen toiminnassa nuoresta alkaen.


Etäkäyttö on nykypäivää

Istuttuaan pari vuotta toimitusjohtajan pallilla, Antti alkoi kaivata muutosta yrityksen toimintojen hallintaan. Erityisesti jatkuva toimistolla istuminen alkoi tuntua puuduttavalta. Ajatus etäkäytettävästä toiminnanohjausratkaisusta pisti vauhtia kehittämisintoiseen mieheen ja lopulta ongelmaan saatiin ratkaisu Adminetistä, joka otettiin käyttöön syksyllä 2013.

Adminet on helppo käyttää ja tietoihin pääsee käsiksi mistä vaan, joten aivan kaikkea ei tarvitse päivän aikana tehdä, vaan voi tarvittaessa tehdä pienet paikkaukset myöhemmin. Auttaa tosi paljon, että pystyy reissustakin hoitamaan laskujen maksamisen ja muita kesken jääneitä asioita.


Seuranta nopeuttaa tarjouslaskentaa

Adminetin seurantatyökalut ovat tehostaneet LVI Simosen toimintaa tarjouslaskennasta alkaen, sillä tarkoilla mittareilla uusien tarjousten laskeminen on nopeutunut merkittävästi.

Tarjouslaskentaa on jouduttanut ihan älyttömästi, kun seurantamittarit ovat niin tarkat ja hyvät. Kun Adminet tuuppaa tunnit ja tarvikkeet automaattisesti oikeille kohteille, saamme seurattua niitä paremmin kuin koskaan aiemmin. Tiedämme eurolleen, paljonko mikäkin kohde on meille maksanut ja miten se on budjetoitu.

Adminetillä urakoiden seuranta on saatu tarkaksi ja reaaliaikaiseksi, joten epäkohtiin pystytään myös puuttumaan ajoissa.

– Urakoiden osalta seuraan joka viikko, mitä niissä on tapahtunut ja minne suuntaan ollaan menossa. On hieno homma, että tilanteen näkee koko ajan. Jos alkaa näyttää siltä, että jokin asia ei mene suunnitellusti, siihen voi aina jollakin keinolla puuttua.

Myös yritystoiminnan eri osa-alueiden tuottavuutta on ryhdytty seuraamaan tarkemmin.

– Pystymme seuraamaan tarkasti myymälän, urakoiden ja lämpöpumppupuolen tuottoja ja kuluja. Se on opettavaista ja johtaminen on aika helppoa sen jälkeen, kun tietää tarkalleen, miten milläkin osastolla menee.


Tavoitteena kehittää mahdollisimman hyvä yritys

Yrityksen toiminnan kehittäminen on Simoselle siinä määrin sydämen asia, että se käy melkein harrastuksesta. Adminet on tukenut yrityksen toiminnan eteenpäin viemistä, sillä sen työkalut tarjoavat reaaliaikaista tietoa päätöksenteon tueksi ja vapauttavat aikaa rutiineista.

– Yrityksen kehittäminen, johtaminen ja eteenpäin vieminen on erittäin hankalaa, jos joutuu menemään mututuntumalla ja oletuksilla. Adminet on nykyaikainen ohjelma, jossa homma on reaaliaikaista – se on mielestäni seurannan ja kehittämisen kannalta kaiken a ja o. Kun tietää kulurakenteet koko ajan ja näkee muutosten vaikutukset välittömästi, on paljon helpompaa seurata asetettujen tavoitteiden toteutumista.

– Myös omaa ajankäyttöä Adminet on helpottanut, kun aikaa pystyy suuntaamaan rutiineista kehittämiseen. Eniten työtä on jäänyt pois tarjouslaskennasta, mutta sen lisäksi aikaa on pystynyt nipistämään vähän sieltä sun täältä – ja kun joka paikasta saadaan pikkuisen aikaa pois, kokonaispaketti on sitten aika iso. Omalla kohdallani varmaan yhden päivän tunnit viikossa.


Suosittelija:

Antti Simonen

Referenssi LVI Simonen hyödyntää Adminetin tarkkaa ja reaaliaikaista seurantaa
Tilaaja: LVI Simonen Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Rakentaminen
Konsultointi
Valmisohjelmisto
Adminet Etäkäyttö Tarjouslaskenta urakointijärjestelmä Urakointi Projektijohtaminen projektihallinta projektiseuranta kustannuslaskenta reaaliaikainen kirjanpito sähköinen kirjanpito
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet