Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

LVI Simonen hyödyntää Adminetin tarkkaa ja reaaliaikaista seurantaa

Referenssi"Reaaliaikaisuus on seurannan ja kehittämisen kannalta kaiken a ja o. Kun tietää kulurakenteet koko ajan ja näkee muutosten vaikutukset välittömästi, on paljon helpompaa seurata asetettujen tavoitteiden toteutumista."


------


Kalajoella toimiva LVI Simonen on pitkän linjan perheyritys, jonka juuret juontavat aina 1960-luvulle asti. Tällä hetkellä yrityksen toimintaa vetää kolmannessa polvessa vuonna 2011 toimitusjohtajana aloittanut Antti Simonen, joka on ollut mukana yrityksen toiminnassa nuoresta alkaen.


Etäkäyttö on nykypäivää

Istuttuaan pari vuotta toimitusjohtajan pallilla, Antti alkoi kaivata muutosta yrityksen toimintojen hallintaan. Erityisesti jatkuva toimistolla istuminen alkoi tuntua puuduttavalta. Ajatus etäkäytettävästä toiminnanohjausratkaisusta pisti vauhtia kehittämisintoiseen mieheen ja lopulta ongelmaan saatiin ratkaisu Adminetistä, joka otettiin käyttöön syksyllä 2013.

Adminet on helppo käyttää ja tietoihin pääsee käsiksi mistä vaan, joten aivan kaikkea ei tarvitse päivän aikana tehdä, vaan voi tarvittaessa tehdä pienet paikkaukset myöhemmin. Auttaa tosi paljon, että pystyy reissustakin hoitamaan laskujen maksamisen ja muita kesken jääneitä asioita.


Seuranta nopeuttaa tarjouslaskentaa

Adminetin seurantatyökalut ovat tehostaneet LVI Simosen toimintaa tarjouslaskennasta alkaen, sillä tarkoilla mittareilla uusien tarjousten laskeminen on nopeutunut merkittävästi.

Tarjouslaskentaa on jouduttanut ihan älyttömästi, kun seurantamittarit ovat niin tarkat ja hyvät. Kun Adminet tuuppaa tunnit ja tarvikkeet automaattisesti oikeille kohteille, saamme seurattua niitä paremmin kuin koskaan aiemmin. Tiedämme eurolleen, paljonko mikäkin kohde on meille maksanut ja miten se on budjetoitu.

Adminetillä urakoiden seuranta on saatu tarkaksi ja reaaliaikaiseksi, joten epäkohtiin pystytään myös puuttumaan ajoissa.

– Urakoiden osalta seuraan joka viikko, mitä niissä on tapahtunut ja minne suuntaan ollaan menossa. On hieno homma, että tilanteen näkee koko ajan. Jos alkaa näyttää siltä, että jokin asia ei mene suunnitellusti, siihen voi aina jollakin keinolla puuttua.

Myös yritystoiminnan eri osa-alueiden tuottavuutta on ryhdytty seuraamaan tarkemmin.

– Pystymme seuraamaan tarkasti myymälän, urakoiden ja lämpöpumppupuolen tuottoja ja kuluja. Se on opettavaista ja johtaminen on aika helppoa sen jälkeen, kun tietää tarkalleen, miten milläkin osastolla menee.


Tavoitteena kehittää mahdollisimman hyvä yritys

Yrityksen toiminnan kehittäminen on Simoselle siinä määrin sydämen asia, että se käy melkein harrastuksesta. Adminet on tukenut yrityksen toiminnan eteenpäin viemistä, sillä sen työkalut tarjoavat reaaliaikaista tietoa päätöksenteon tueksi ja vapauttavat aikaa rutiineista.

– Yrityksen kehittäminen, johtaminen ja eteenpäin vieminen on erittäin hankalaa, jos joutuu menemään mututuntumalla ja oletuksilla. Adminet on nykyaikainen ohjelma, jossa homma on reaaliaikaista – se on mielestäni seurannan ja kehittämisen kannalta kaiken a ja o. Kun tietää kulurakenteet koko ajan ja näkee muutosten vaikutukset välittömästi, on paljon helpompaa seurata asetettujen tavoitteiden toteutumista.

– Myös omaa ajankäyttöä Adminet on helpottanut, kun aikaa pystyy suuntaamaan rutiineista kehittämiseen. Eniten työtä on jäänyt pois tarjouslaskennasta, mutta sen lisäksi aikaa on pystynyt nipistämään vähän sieltä sun täältä – ja kun joka paikasta saadaan pikkuisen aikaa pois, kokonaispaketti on sitten aika iso. Omalla kohdallani varmaan yhden päivän tunnit viikossa.


Suosittelija:

Antti Simonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Admicom Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: LVI Simonen Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Adminet
Etäkäyttö
Tarjouslaskenta
urakointijärjestelmä
Urakointi
Projektijohtaminen
projektihallinta
projektiseuranta
kustannuslaskenta
reaaliaikainen kirjanpito
sähköinen kirjanpito

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Millainen on talouden ja digitalisaation tila suomalaisissa yrityksissä? Osallistu kyselytutkimukseen
Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia