Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Luonnonvarakeskus Luke - Ruokahävikin mittaussovellus tutkimuskäyttöön

ReferenssiLuonnonvarakeskus on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi.


Helppoutta ruokahävikin mittaukseen ja raportointiin
Mediasignal toteutti Luonnonvarakeskukselle verkossa toimivan sovelluksen ravitsemispalveluiden ruokahävikin kirjaamiseen sekä kirjauksista koostettavien tilastojen/raporttien generointiin.

Sovelluksen avulla hankkeeseen osallistuvat ravintolat kirjaavat päivittäisen ruokahävikin järjestelmään ja järjestelmä luo Luken käyttöön koontiraportin kirjatuista hävikeistä.

Työkalujen kehitystä ruokahävikin vähentämiseksi
Projektin tavoitteena oli toteuttaa ruokahävikin mittausohjelma, joka on olennainen osa Luken kansallista ruokahävikin seurantahanketta. Tarkoituksena on tuoda esille, miksi ruokahävikkiä on tärkeää vähentää koko ruokaketjussa ja myös ravitsemispalveluissa.

Erityisen tärkeää on sovelluksen helppokäyttöisyys erilaisilla päätelaitteilla, koska kentällä käytössä olevat laitteet ovat hyvin erilaisia ja kirjaaminen täytyy onnistua esimerkiksi älypuhelimella ja tabletilla.

Hävikkitiedot koostetusti tutkimuskäyttöön
Sovelluksen avulla mittaukset pystytään järjestämään tavalla, joka vastaa parhaiten yritysten omia tarkoituksia. Ylläpitäjä näkee koosteen kirjausten tuottamista tilastoista, joita voidaan suodattaa eri tavoin, esimerkiksi ajan sekä ruokalajin mukaan. Tietoja saadaan hävikin määristä, laadusta, alkuperästä, syistä ja keinoista vähentää hävikkiä. Raportoinnin tulokset ovat nähtävissä numeraalisina taulukoina sekä kuvaajina ja ne voidaan viedä sovelluksesta Exceliin.

Monipuolista kokemusta erilaisista mittaus- ja raportointisovelluksista
Kumppaninvalinnassa arvostettiin Mediasignalin kokemusta laadunvalvontaan ja omavalvontaan tarkoitettujen sovellusten kehityksestä.

Sovelluksen toteutuksessa ja suunnittelussa hyödynsimme laajaa kokemustamme datan mallinnukseen sekä riskinhallintaan liittyvien digitaalisten palveluiden tuotannoista.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediasignal Group logo

Tiedot

Tilaaja: Luonnonvarakeskus Luke

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediasignal Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Mediasignal Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediasignal Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mediasignal Group - Muita referenssejä

Mediasignal Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia