Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Luo työaikasäännöstöt itse OnShiftin konfiguraattorilla

Bloggaus

Olet suunnittelemassa työvuoroja ja huomaat suunnitteluviikolle osuvan arkipyhän. Kuinka paljon työajasta pitikään vähentää? Miten sääntö menikään vuosiloman kohdalla? Työntekijä kysyy, montako tuntia työvuoroissa on iltatunteja?

OnShift-työvuorosuunnitteluohjelmistossa olemme pyrkineet vastaamaan näihin haasteisiin työaikasääntöjen konfiguraattorilla. OnShift ei sisällä sisäänrakennettuna työehtosopimuksia, vaan sääntökonfiguraattorin avulla voidaan suunnitella säännöt joustavasti.

Et ole sidottu tiettyyn säännöstöön

Työaikasäännöt luodaan osana toimipistekohtaisia työaikasäännöstöjä. Säännöillä voi kuvata milloin esimerkiksi sunnuntaityö on voimassa. Säännön olemassaolo luodaan kellonaikojen ja päivätietojen perusteella.

Lyhennyssääntöjen luominen helpottaa työvuorojen suunnittelua, sillä OnShift laskee tavoitetyöajan sääntöjen mukaan eikä työvuoroja suunnitella vahingossa liikaa. Lyhennyssääntöihin vaikuttavat työaikaprosentti sekä lyhyet työsuhteet saadaan myös huomioitua.

Työaikasäännöt tarvitaan luoda vain kerran ja niitä voi muokata tarvittaessa. Sääntöjen päivittyessä voi tehdä uuden säännöstön eri ajanjaksolle. OnShiftin konfiguraattori mahdollistaa myös joustavan tavan määritellä paikallisesti sovittuja sääntöjä.

Tehoa työaikasääntöjen luontiin

Autonomista suunnittelua tekevien työntekijöiden kohdalla työaikasääntöjen luonnista on erityistä hyötyä juuri työaikaa lyhentävien päivien osalta. Työaikaa ei tarvitse arvailla tai kysyä keneltäkään. Toimipisteen työntekijöillä voi olla useita työaikasäännöstöjä yhtä aikaa voimassa. Säännöstöjen sisältö ja voimassaolo voi poiketa toisistaan, mikä mahdollistaa joustavien säännöstöjen luomisen.

Raportit moneen tarpeeseen

Työaikasäännöstöjen mukaiset erittelyt näkyvät suunnittelun lisäksi raporteilla ja niitä voi käyttää esimerkiksi palkanmaksun tukena. Työntekijät näkevät työaikasäännöt omissa vuoroissaan sekä suunniteltujen että toteutuneiden tuntien osalta.

Kokeile ilmaiseksi!

Tutustu OnShift-työvuorosuunnitteluohjelmistoon tarkemmin ja aloita ilmainen kokeilujakso vaikka heti.

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Työvuorosuunniteluohjelma
työvuorosuunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia